Ако подозирате, че партньорът ви изневерява, експерт по езика на

...
Ако подозирате, че партньорът ви изневерява, експерт по езика на
Коментари Харесай

7 знака, че мъжът ви изневерява

Ако подозирате, че сътрудникът ви изневерява, специалист по езика на тялото разкрива секрети признаци, по които ще можете да определите сигурно дали това се случва или не, осведоми РТС.
Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс отбелязва, че преди всичко, в случай че имате възприятието, че сътрудникът ви изневерява, евентуално това към този момент се случва. Трябва обаче да се има поради, че в случай че сте подозрителни или параноични по природа, възприятията ви може да ви подвеждат. Но в случай че сте оптимист по природа, тогава би трябвало да се доверите на възприятията си.
Мозъкът ви постоянно ще улавя голям брой фини знаци, жестове, елементи, въз основа на които ще усетите, че нещо не е наред, още преди да откриете обстоятелствата. Дори можеше да мирише друго, тъй като тялото му отделя нови типове феромони ", прибавя Джуди.
Във всеки случай Джуди Джеймс изброява шест секрети знака, по които ще можете да разпознаете сигурно, че сътрудникът ви ви изневерява.
Настройка
Мъж в нова връзка отделя повече време на външния си тип и поддържане. Често ще го видите да върви изправен, да не пропуща ритуали за персонална грижа или да прекарва повече време във фитнеса.
Мимикрия
Новите връзки също значат интензивна мимикрия, изключително в случай че той е влюбен в този различен човек. Това значи, че ще прави нови жестове и мимики, ще копира метода, по който приказва, и даже ще промени усета си за музика и мода. Ако смени дрешника си или в случай че самичък си купи облекла, вместо да изиска вашето мнение, това е един от най-често срещаните фини признаци на спекулация, който дамите могат да разпознаят.
Изблици на гняв
Джеймс прибавя, че е неправилно да чакаме изневеряващ сътрудник непрекъснато да се усеща отговорен. " За егото е по-лесно да трансформира гузната съвест в яд, пробвайки се да заподозре колегата си в невярност. " Така че изблиците на яд са естественото държание на лъжец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР