Ако победителят на световното първенство се определя по регламента на

...
Ако победителят на световното първенство се определя по регламента на
Коментари Харесай

Ако световното е Евровизия, то Хърватия е шампион

Ако спечелилият на международното състезание се дефинира по регламента на песенния конкурс Евровизия, то Хърватия ще е новият отличник на планетата. Днес хърватите се изправят против Франция във финала на Мондиал 2018 в Русия, като излизат на терена не в ролята на любимец.

Според карта, оповестена от " Ютарни лист ", по-голямата част от Европа ще поддържа Хърватия. В този лист попада и България, като изданието написа, че " по-славянска линия българите ще ни поддържат ". Франция несъмнено не е измежду най-популярните и обичани националния тимове у нас. През 1998 година даже тогавашният френски дипломат у нас изрази недоволството си, че българите не са се радвали на международната купа на " петлите ".

От балканските страни Гърция е разграничена на две, а Сърбия изрично ще бъде против хърватите. В западната ни съседка имат комплицирани връзки с Хърватия и даже и намек за поддръжка се посреща враждебно. Дори и тенисист номер 1 на Сърбия Новак Джокович си навлече рецензии с изразената благосклонност към хърватите. Мондиал 2018 final кръг, неделя 15 юли  Франция 18:00предстои  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР