Ако по някаква причина ви липсват вампири в ежедневието, то

...
Ако по някаква причина ви липсват вампири в ежедневието, то
Коментари Харесай

Вампири преди Хелоуин. Идеално!

Ако по някаква причина ви липсват вампири в всекидневието, то не се тормозете – не сте единствени. Само погледнете в Wikipedia листата на всички сериали, отдадени на вампири през годините, и ще останете шокирани. Хората несъмнено обичат обичаните си вампири и върколаци!

В момента милиони почитатели по света чакат нов сериал след „ Дневниците на вампирите “ и „ Древните “ и от 26 октомври HBO ще им го даде. Новата поредност е спин-оф на упоменатите и е озаглавена  „ Вампири: Наследството “ .

Действието в новата вампирска фикс идея ще се развива две години след събитията в „ Древните “ и ще наблюдава идващото потомство свръхестествени същества от учебното заведение „ Салвадор “. Главната героиня е 17-годишната Хоуп Майкълсън (за тези, които наблюдават нещата, това е дъщерята на Клаус), тук са и близнаците Лизи и Джоси (деца на Аларик Салцман). Те и тяхната компания вещици, вампири и върколаци ще се пробват да развиват положителното у себе си, само че кръвожадните им импулси ще ги подтикват да демонстрират тъмната си страна. Доброто и злото постоянно са на кантар.

Разбира се, има и намесена огромна загадка за опазване и свят за избавяне, а с цел да преборят враговете, ще трябва да разчитат на античен фолклор, митове и сходни вълнуващи неща.

Първият сезон не се майтапи, има 22 епизода от по 45 минути. Първият епизод ще можем да гледаме на 26 октомври по HBO GО. Малко преди Хелоуин. Идеално!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР