Ако Пловдивският панаир бъде харизан на Георги Гергов, отговорността ще

...
Ако Пловдивският панаир бъде харизан на Георги Гергов, отговорността ще
Коментари Харесай

Христо Иванов се репчи на Бойко заради Георги Гергов

Ако Пловдивският панаир бъде харизан на Георги Гергов, отговорността ще е персонално на Бойко Борисов. Това ще бъде съвършената илюстрация за връзката сред съветското въздействие и корупцията у нас. Така водачът на Демократична България Христо Иванов разяснява проваленото по-рано през днешния ден съвещание на Общинския съвет, инициирано от десницата, което трябваше да реши въпроса със собствеността на Пловдивския панаир.

" Кворум не беше събран, а нито един от 17-те общински съветници на ГЕРБ не се яви на работа. Този проблем е от национално значение и тества изказванията на разнообразни политически сили за евроатлантическата им ориентировка.

Подобни решения не се взимат без политически тил на най-високо равнище. Това е проява по какъв начин съветското въздействие и корупцията в България се сплотяват, с цел да спрат развиването на страната и безусловно да я плячкосат.

Виждаме, че се крият, а кметът се прави, че не е отсам и няма нищо общо. Ще търсим отговорност персонално от Бойко Борисов по всички политически способи, в това число посредством иницииране на ново изключително съвещание на Общинския съвет в Пловдив ", добави още Иванов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР