Ако планирате пътуване до България, трябва да избягвате районите на

...
Ако планирате пътуване до България, трябва да избягвате районите на
Коментари Харесай

Великобритания към своите граждани: Пазете се от джебчии в България, внимавайте и с таксиметровите шофьори

Ако планирате пътешестване до България, би трябвало да избягвате регионите на антиправителствени, които могат да ескалират без предизвестие. Това поучава формалният държавен уеб страница на Англия в секцията „ Съвети за пътуващите в чужбина “. Оттам прецизират, че съществени точки на митингите са регионът към Народното събрание и президентството.
" Бъдете бдителни и за джебчии, обири на чанти и улични набези против гости, изключително в градските центрове и крайбрежните курорти, както и в публичния превоз и оживените улици. „ Наблюдава се нарастване на кражбите в рейсовете от Несебър до Слънчев бряг “, предизвестява уебсайтът. „ Има постоянни известия за грабежи и заплашително държание от страна на таксиметровите водачи в Слънчев бряг. Увеличен е и броят на нелицензираните таксита от летище София, таксуващи пасажерите с доста по-високи от допустимите цени “, се споделя още в предписанията, като английските жители са съветвани да употребяват единствено лицензирани таксиметрови компании.
 Невиждан спад на пасажерите регистрират летищата в София, Бургас и Варна Невиждан спад на пасажерите регистрират летищата в София, Бургас и Варна
Невиждани спадове регистрират летищата в София, Бургас и Варна през летния сезон поради рецесията с ковид. Това оповестиха от Директива за птиците &bdquo...
Терористичните офанзиви в България не могат да бъдат изключени, се споделя още в известието до пътуващите в страната ни британци, като се напомня, че през декември 2016 година управляващите у нас са оповестили засилени ограничения за сигурност в зимните ни курорти. Сайтът поучава и заради опасността от ковид жителите, идващи от България да се подложат на самоизолация най-малко за 14 дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР