Ако планирате да свалите няколко излишни килограма или да подобрите

...
Ако планирате да свалите няколко излишни килограма или да подобрите
Коментари Харесай

7 простички начина да забързате своя метаболизъм

Ако планирате да свалите няколко непотребни кг или да подобрите цялостното си здравословно положение, първото нещо, което би трябвало да извършите е, да увеличите метаболизма си. В противоположен случай никоя диета няма да реализира стремежи резултат.

Съществуват 7 простички метода, по които можете да извършите това.

Пийте повече вода

Ако не приемате задоволително вода, тялото ви ще изгаря по-малко калории. Освен това вашият черен дроб ще работи по-усърдно, с цел да възвърне водния баланс. Ако желаете да ускорите метаболизма си, пийте повече вода и зелен чай.

Яжте органични артикули

Избирайте деликатно своята храна. Кажете „ не “ на ГМО артикули, създадени благодарение на антибиотици и хормони на растежа. Те единствено ще забавят метаболизма ви.

Ставайте рано

Слънчевата светлина се отразява на вашия метаболизъм и потреблението на сила. Ранното ставане ще ви помогне да регулирате биологичните си процеси, които зависят директно от цикъла ден/нощ.

Консумирайте хранителни артикули, влияещи удобно на метаболизма

Яжте повече млечни храни. Те доставят тялото ви с калций, който изгаря мазнините и построява мускулната маса. Поддържайте естествени равнища на желязо в тялото си и използвайте йодирана сол, с цел да улесните работата на щитовидната жлеза.

Спортувайте по-често

Всички физически действия ще ускорят вашия метаболизъм. Мускулите ви непрекъснато се нуждаят от още сила. Затова ходете на фитнес, разхождайте се по-често. Или просто танцувайте.

Хранете се рационално и здравословно

Яжте на всеки 3-4 часа.

Избягвайте въглехидратите, само че не ги елиминирайте напълно.

Ако намалите трагично приема на храна, тялото ви ще одобри защитна позиция и ще стартира да съхранява и дребното храна, която му давате.

Кажете „ не “ на напрежението

Ако изпитвате непрекъснато стрес и тревога, тялото ви не може да се отпусне, а метаболизмът ви се забавя. Избягвайте стресовите обстановки и открийте най-подходящия метод да се отпуснете и да освободите напрежението.

Източник: BrightSide
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР