Ако пътувате за Австралия и обичате да хапвате ягоди… -

...
Ако пътувате за Австралия и обичате да хапвате ягоди… -
Коментари Харесай

Най-новата епидемия в Австралия: “Шевни игли в ягодите

Ако пътувате за Австралия и обичате да хапвате ягоди… - внимавайте! Там най-новата зараза се споделя “Шевни игли в ягодите ”.

Мъж към този момент е влезнал в болница, откакто лакомо е погълнал игла за шиене, до момента в който си похапвал ягоди. По информация на Sky New Australia случаи на разкриване на игли и карфици в ягоди, и даже в банан, са регистрирани в няколко австралийски щата.

Властите в Куийнсленд са оповестили премия от 100 000 австралийски паунда, или към 120 000 български лв., премия, за информация за виновника.

Миналия четвъртък Асоциацията на производителите в щата Куийнсленд съобщи, че най-вероятно в пакетите от ягоди са сложени игли в интервала сред пакетирането и достигането на ягодите до потребителите.

Вчера иглите в ягодите бяха най-дискутираната тематика измежду потребителите на обществената мрежа Туитър в Австралия. В мненията личеше както нерешителност от поглъщането на игла, по този начин и гняв към индивида, осмелил се по този метод да си играе със здравето на хората.
Ирена написа: Добре, в Австралия съм, не мога да хапвам ягоди, тъй като някакъв глупак поставя дребни игли в тях, в този момент разбрах, че и банан не мога да хапвам. Разкарайте ме от тази страна, колкото може по-бързо, не знам дали идващия път, в който се храня, няма да открия игла или различен предмет в яденето ми.
Имаше и такива, които се опитваха да успокоят потребителите. Брет Дебритз прикани:
Австралия, направи го! Купувай си ягоди! Нарежи ги преди да ги ядеш, само че не спирай да си купуваш ягоди! Ако не ви се ядат ягоди в този момент, направете си сладко или сладолед с тях! Направете си торта от типа Павлова и ги сложете от горната страна! Не се подавайте на саботажа!
Случвало ли ви се е да намерите рисков предмет в храната си? Или в тази на вашите деца? Имате ли история, която да ни разкажете? Пишете ни!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР