Ако партньорът ти се тревожи, че косата му оредява, можеш

...
Ако партньорът ти се тревожи, че косата му оредява, можеш
Коментари Харесай

Доказано! Плешивите мъже са по-умни, успешни и мъжествени

Ако сътрудникът ти се тревожи, че косата му оредява, можеш да го успокоиш. Проучвания потвърждават, че плешивите мъже са по-умни, по-успешни, излъчват повече съблазън и неустрашимост.

Проучването, поръчано и оповестено в Business Insider, потвърждава, че дамите намират мъжете без коса за по-силни и могъщи. Всъщност поддръжка на това доказателство са някои от знаците на Холивуд - Дуейн Джонсън-Скалата и Джейсън Стейтъм.

Изследването е извършено от Албърт Манес от Университета на Пенсилвания, който по подигравка също е плешив. Проучването събира информация от 59 субекта, като на участниците са показани голям брой фотоси на мъже. Първата фотография е на мъж с коса, а втората демонстрира същия мъж без коса. Повечето участници дефинират плешивите мъже за по-привлекателни.

 Добави изложение

 

Едно от вероятните пояснения е, че плешивостта изпраща обръщение " Направих нещо! Активен съм! "

 

Плешивите мъже нормално са по-възрастни и дамите са по-склонни да ги възприемат като по-интелигентни и по-мъдри . Това потвърждава друго изследване, извършено в Университета на Саарланд, Германия.

Има една измама - в случай че плешивостта е частична, резултатът е противоположен . Мъжете наподобяват по-привлекателни, интелигентни и сполучливи единствено в случай че са напълно без коса, до момента в който мъжете с плешиви петна нормално се възприемат като по-слаби и по-малко привлекателни. Така че идващия път, когато вашият мъж разисква по какъв начин да се подстриже, може да му предложите да извади бръснача.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР