Ако партията и г-н Пеевски решат да отидат в Брюксел,

...
Ако партията и г-н Пеевски решат да отидат в Брюксел,
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Делян Пеевски тепърва ще решава дали отива в Брюксел

Ако партията и господин Пеевски решат да отидат в Брюксел, това ще се случи. Това ще се реши откакто излязат всички резултатите на всички партии, откакто се обясни ситуацията, това ще ви кажем
Това съобщи пред бТВ депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев. Делян Пеевски е на втора позиция в листата на Движение за права и свободи, само че дали ще стане евродепутат ще се реши след изборите изясни Цонев.

По думите му ръководителят на Движение за права и свободи през цялата акция е обяснявал за какво е лидер на листата и, че няма да върви в Брюксел като евродепутат.

Цонев изясни още, че Делян Пеевски не е водил своята акция дружно с главния лъч на Движение за права и свободи, а независимо си е провел акцията. Цонев разясни, че за цялата акция е засякъл Пеевски единствено един път в Сърница и във Велинград.

Припомняме, че на предходните евроизбори Делян Пеевски същи беше в листата, само че след вота отстъпи мястото си.

Ако Карадайъ и Пеевски се откажат от първото и второто място, което заемат в лисата на Движение за права и свободи следва като евродепутати да отидат идващите двама след третия Илхан Кючюк - Искра Михайлова и Атидже Алиева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР