Ако парламентът спре да функционира, това означава крах на държавността“.

...
Ако парламентът спре да функционира, това означава крах на държавността“.
Коментари Харесай

ДПС: Крах на държавността, ако парламентът спре

„ Ако Народното събрание спре да действа, това значи провал на държавността “. Това съобщи в изявление за Нова тв депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев. Той разясни и какво е положението на Хасан Адемов. „ Слава Богу доктор Адемов е в положително положение. Хоспитализиран е, само че е добре. Той не беше на работа последните дни, тъй като кашляше леко и се притесняваше. Много хора възприеха тестванията, които ние вършим, като персонална привилегия. Тук става въпрос за институционалност. Нашата страна е построена на фундаменталност “, разясни Цонев. И добави, че от Движение за права и свободи ще платят за направените им проби. Според него доктор Даниела Дариткова, която през вчерашния ден също даде позитивна проба за новия ковид, се е заразила, до момента в който е преглеждала пациенти.

„ Ако хипотетично заболеят 120 депутати, Народното събрание стопира. При гибел на депутат, влиза идващият, само че при болест не е по този начин ", сподели още Цонев.

 

Депутатът от Движение за права и свободи счита, че народните представители могат да гласоподават и отдалечено с автограф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР