Ако парламентът е умен, ние можем да отменим избора на

...
Ако парламентът е умен, ние можем да отменим избора на
Коментари Харесай

МИТЕВА РАЗКРИ: Противоконституционните текстове са подадени от Бориславова, тя се кълнеше

Ако Народното събрание е " интелигентен ", ние можем да отменим избора на ръководител на КЕВР още преди да е влезнало в действие решението на Конституционния съд (КС), въпрос към този момент на политическа воля и решение е какво ще предприеме Народното събрание. Така разяснява пред публицисти в Народното събрание Ива Митева от " ИТН " решението на съда по повод избора на ръководител на регулатора.

" Въпросът е преди решението на Конституционен съд да влезе в действие, дали можем да задействаме другата процедура и нещо да спасим ", акцентира тя. " Отговорността за КЕВР е на партията и парламентарната група, предложили кандидатурата за ръководител ", уточни още Митева. Тя напомни, че от Има Такъв Народ доста пъти са алармирали за тази кандидатура, тъй че е ясно кой носи отговорност.

" За КЕВР от съдружните сътрудници ни бяха извивани ръцете. Това бяха текстове, подадени персонално от Лена Бориславова, тя самата пред мен се кълнеше, че претендентът им дава отговор в това число и на старите условия, даже не е нужна тази корекция в закона, не касае него ", показа още Ива Митева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР