Ако пък сте решили вие да се подстрижете сами, постоянно

...
Ако пък сте решили вие да се подстрижете сами, постоянно
Коментари Харесай

Изумителната Истина За Подстригването, За Която Жените Дори И Не Подозират!

Ако пък сте решили вие да се подстрижете сами, непрекъснато си повтаряйте мислено: „ Нека остарялото и неприятното си тръгне и освободи път на по-доброто ”. Ако можете да вземете от фризьора косата си, върнете се у дома, изгорете я и кажете: „ Старото изгаря, пепелта отлита, щастието ми идва ”.

Ако ви е зарязал обичаният човек, а не можете да забравите това, отрежете косата си колкото се може по-късо и наложително сменете цвета й.

Ако сте руса, боядисайте я тъмна или червеникава, в случай че сте с тъмна коса, станете русокоска. Ако сте с права коса, постоянно я навивайте на букли, в случай че сте къдрава, изправяйте я постоянно.

Важното е всякога, когато вършиме смяна с косата си, да повтаряте мислено, че всичко ще бъде наред и най-хубавото занапред ще се случи.

Тази магия е доста мощна, само че с нея не би трябвало да се прекалява. Ако прекомерно постоянно сменяте напълно визията си, това ще отслаби действието на магията.

Тази магия се употребява в крайни случаи, когато усещате, че би трябвало да се отървете от нещо неприятно в живота ви, което към този момент ви тежи прекомерно доста./ sanovnik.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР