Ако отслабвате трудно въпреки строгата диета и усилените тренировки, качвате

...
Ако отслабвате трудно въпреки строгата диета и усилените тренировки, качвате
Коментари Харесай

Яжте повече, тренирайте по-малко – и отслабвайте.... с книгата Метаболитният план!

Ако отслабвате мъчно макар строгата диета и усилените тренировки, качвате килограми елементарно или просто се чувствате неоснователно отпаднали, то вашето решение е метаболитният проект. Специалист по хранене и бестселъров създател, Лин-Дженет Реситас отхвърля обичайните рекомендации и дава нова формула за интензивен метаболизъм: по-големи порции пълноценна храна и по-леки тренировки. Наред с това тя изрично декларира: Няма потребни храни – значимо е единствено какво е здравословно за вашия организъм. Как ще откриете какво е потребно за вас? Като спазвате 30-дневния режим, включващ ниско реактивни храни и леки извършения, и последователно добавяте нови. Накрая ще разполагате с персонализиран проект с най-подходящите за вас храни и тренировки.
Основан на научни данни и потвърден в практиката, този неповторим режим е оказал помощ на хиляди хора да се снабдят с мечтаната фигура, да подобрят здравословното си положение и да забавят процесите на стареене. Повече няма да броите калории, няма да се подлагате на строги ограничавания и изтощителни физически натоварвания. Благодарение на метаболитния проект ще се чувствате и ще изглеждате добре, без да се лишавате от обичаните си храни.
Още при започване на книгата Лин-Дженет Реситас декларира: Ако желаете да отслабнете, би трябвало да:
1. Спрете да броите калориите.
2. Спрете да ядете здравословни храни.
3. Спрете да упражнявате толкоз интензивно.
А ние бихме добавили: Да прочетете „ Метаболитният проект “!
Три аргументи да се доверите на матаболитния проект:
1. Докато множеството диетолози ви дават универсални решения, Лин-Дженет Реситас предлага самостоятелен проект – по отношение на най-подходящите храни за вас, вашата биохимия и метаболизъм. Сами и в удобството на своя дом, изграждате своя режим на хранене и придвижване и се радвате на позитивните резултати.
2. Общоприетото схващане е, че храните се разделят на нездравословни и потребни. „ Метаболитният проект “ ви разрешава да се свържете с тялото си, с цел да прецените кое въздейства позитивно на вашия организъм.
3. Други способи отхвърлят шоколада, алкохола, зърнените храни и утвърждават изтощителните физически натоварвания. „ Метаболитният проект “ потвърждава, че тялото на всеки човек реагира друго, и както написа самата авторка: Вие сте неповторими и заслужавате да знаете какво е уместно за вас – а то може да е изцяло друго от това, което е уместно за „ множеството хора “.
Лин-Дженет Реситас е експерт по хранене, инструктор по йога и бестселъров създател. Повече от 25 години тя работи в областта на здравословното хранене, а от услугите й се възползват известни персони, олимпийски спортисти, лекари. Редовно получава предложения за гостувания в разнообразни телевизионни излъчвания – като шоуто на „ Доктор Оз “, където споделя за своя революционен способ на хранене и спортуване. След големия триумф на първата й книга – „ Планът “, в „ Метаболитният проект “ Лин-Дженет Реситас предлага препоръки за още по-ефективно намаляване и здравословен живот, съгласуван с самостоятелните желания на всеки човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР