Ако отменят полет, обърнете се първо към авиокомпанията Заради лошото

...
Ако отменят полет, обърнете се първо към авиокомпанията Заради лошото
Коментари Харесай

При проблеми с полета ви, обърнете се първо към авиокомпанията

Ако анулират полет, обърнете се първо към самолетната компания Заради неприятното време полети сред София и Варна през днешния ден няма да има, а излитащите до Лондон Станстед в 14.55 часа и Рим в 19.05 бяха анулирани. От кацащите анулирани са противоположният курс от Лондон и от Палма де Майорка. Закъсняха и полетите за Виена и Франкфурт. Това е информацията от Летище София.

 
В случай на просрочен или анулиран полет, ние би трябвало да се обърнем на първо време към самолетната компания, която е длъжна да ни обезпечи нужното за непредвидения престой. Това изясни Димитър Маргаритов, ръководител на Комисия за отбрана на потребителите.
 
Хората, които ще пътуват през днешния ден или до момента в който има затрудняващи метеорологични условия, могат да получат настояща информация за полета си, свързвайки се с централата на Летище София.

 
Ако полетът ни закъснява Димитър Маргаритов да се обърнем " на първо време към самолетната компания, с цел да изискат това, което наложително би трябвало да им се даде, в случай че става въпрос за престой, настаняване в хотел, за даване на храна и питиета и опция за осъществяване на диалози. Авиокомпаниите са длъжни в кратковременен интервал да обезпечат различен превоз, в случай че приказваме за наложително кацане на друго летище, отвън плануваното. Ако има усложнения, дано хората алармират към нас и изключително Европейският потребителски център, който действа към КЗП. Нашите сътрудници умело и умерено ще откликнат на всяко питане и ще се опитат да оказват помощ оптимално ".

 
От летището няма по какъв начин да дадат информация докога вътрешният полет София – Варна ще е анулиран.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР