Ако от време на време ни се иска да зарежем

...
Ако от време на време ни се иска да зарежем
Коментари Харесай

Да си построиш остров

Ако понякога ни се желае да зарежем всичко и да отидем на някой уединен остров , то ето една концепция от двама запалянковци, които евентуално са желали същото, само че и са съумели да го реализиран.

В случая обаче не приказваме за пазаруването на остров посред океана за няколко милиона, а за това самичък да си направиш подобен. В ролята на запалянковците са Уейн Адамс и Кaтрин Кинг. Те основават сами Freedom Cove (Залив на свободата).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Concrete Garden (@concretegardenmagazine) на Ное 4, 2018 в 12:21 PST

И двамата се занимават с изкуство, а преди 26 години се ражда концепцията да основат най-големия си шедьовър. Действието се разиграва в езеро край канадския град Ванкувър, на към 10 минути разстояние с лодка от сушата.

Там през 1992 година се появява една платформа, върху която стартира да се развива цялостен един свят - самостоятелен и друг от всичко в близост . Двойката е водена от концепцията за непосредственост до природата. Затова и Уейн и Катрин употребяват сила единствено и само от слънчеви панели. Отопляват се на дърва, питейната вода идва от извор наоколо.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hannah Cecilie Holmø Bojesen (@holmobojesen_photography) на Юни 18, 2018 в 9:09 PDT

Произвеждат си и съвсем всичко належащо, с цел да претърпяват. Разбира се, в контейнери с пръст. А едно от обичаните занимания на Уейн е да лови риба през особено основан отвор, до момента в който се излежава на дивана в хола.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hannah Cecilie Holmø Bojesen (@holmobojesen) на Апр 25, 2018 в 7:21 PDT

А с доста въображение и значително умелост трансформират спонтанния остров освен в собствен дом, само че и в дом на изкуството. Картини, дърворезби, шарени маски, ексцентрични свещи и какво ли още не. И всичко, основано с четирите ръце на съпрузите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hannah Cecilie Holmø Bojesen (@holmobojesen) на Мар 12, 2018 в 1:49 PDT

Именно с тези своите творби двамата припечелват и по някой $. Не че парите са им доста належащо, когато имат природа на всички места към себе си, написа Insider.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от تانيا (@thaniya) на Апр 29, 2017 в 5:42 PDT

 За изгубването на един японски остров
За изгубването на един японски остров

Мистерията не е разкрита

През цялата година островът на Уейн и Катрин е отворен за туристи , които желаят да се срещнат с техния метод на живот. А визитите на съпрузите на твърда земя са редки и къси, тъй като към този момент доста добре знаят къде е тяхното място.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ☠️Sybil☠️ (@impossybil) на Авг 24, 2018 в 3:27 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР