Ако от мен зависи, то веднага ще сложа край на

...
Ако от мен зависи, то веднага ще сложа край на
Коментари Харесай

Специалист по спортно право: Веднага ще сложа край на футболното ни първенство

" Ако от мен зависи, то незабавно ще сложа завършек на футболното ни състезание. Ще се доиграят единствено мачовете за купата на България ". Това съобщи в изявление за " Хоризонт " известният експерт по спортно право, някогашен вратар и футболен управител Георги Градев.

" Белгийците постъпиха най-умно от всички и стопираха шампионата си. В Нидерландия е разискват подобен вид, чакам и в Англия да спрат шампионата. Въпрос кой ще изпадне би трябвало да се вземе от всички участници в шампионата. За мен е изрично, че шампионата би трябвало да се спре. Съмнявам се, че даже и по положително стичане на събитията ще може да се играе проведен футбол до началото на септември. В шампионата за купата на България решение съгласно мен е да се тестват четирите клуба, участващи в полуфиналите и в случай че тестванията са негативни, събираме тимовете в Бояна. За три дни се изиграват полуфиналите и финала и по този начин се взема решение един от участниците в Лига Европа ", сподели Георги Градев. Бившият вратар е срещу намаляването на футболистите у нас.

" Относно заплатите - срещу съм намаляването на заплатите у нас. Особено от това по какъв начин се образуват бюджетите. Те най-често се образуват със заеми на притежателите. Дали клубовете могат да печелят? Разбира се, в случай че този артикул се управлява от професионална лига. Ако клубовете, създадат акционерно сдружение, то държанието им ще е напълно друго. В сегашната обстановка идеята е изгубена. Ще има доста банкрути на клубове, в случай че обстановката се резервира по този метод ", добави Градев. Той не скри, че продължава да следи обстановката с Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР