Ако от известно време излизате с някого, но след няколко

...
Ако от известно време излизате с някого, но след няколко
Коментари Харесай

Доза женски трикове! 7 начина да го накарате да ви целуне

Ако от известно време излизате с някого, само че след няколко срещи към момента не сте стигнали до целувка, може би мъжът е свенлив или се колебае във вашите усеща. За да му подскажете, че е време да работи, има някои женски трикове, с които бихте могли да го подтикнете най-сетне да ви целуне.

Докоснете го, до момента в който говорите
Не слагайте ръката си върху коляното му. Това е толкоз явно и може да бъде изтълкувано неправилно. Докоснете по-скоро рамото му или ръката му, с цел да засвидетелствате желанието си за крачка към интимността.

Наклонете глава и се усмихнете
Не става въпрос за каквато и да е усмивка, а усмивка от вида „ ела тук “ – нежна, съблазнителна, леко почтена. Насочете погледа си към очите му, а след това към устните му.

Наведете глава встрани и докоснете косата или рамото си
Мъжете елементарно се обезоръжават от тези женски трикове, издаващи деликатност и момичешко привличане.

Подхвърлете някоя смешка
За страдание, не всеки път мъжете се досещат сами какво се чака от тях и имат потребност от дребен подтик. Направете го елегантно, тъй че да не изглеждате обезверени и изнервени от упованието на целувката.

Изиграйте го под формата на неангажиращ диалог
Попитайте го какво харесва у вас. Разкажете му той с какво ви притегля. Насочете диалога към повече фамилиарност. Приближете се до него. Гледайте го в очите. Кажете кое у него ви кара да се усмихвате.

Кажете, че ви е студено
Старият момичешки трик няма по какъв начин да не подейства. Той или ще ви прегърне, или ще ви даде якето си. Моментът за целувка е съвършен.

Поемете самодейността
В последна сметка, в случай че той не се сеща да ви целуне, а вие желаете и още повече – усещате и неговото предпочитание, направете го.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР