Ако официалната наука отрича Бог по принцип, а и към

...
Ако официалната наука отрича Бог по принцип, а и към
Коментари Харесай

Уфолози сензационно точно по Коледа: Исус Христос е бил извънземен

Ако формалната просвета отхвърля Бог по принцип, а и към извънземните се отнася с известна доза песимизъм, то за уфолозите, позициониращи се също като учени, НЛО и пришълците са главен обект на техните изследвания, при което вярата във Всевишния в този случай е много относителна. Например, някои уфолози даже се пробват да създадат вярата в пришълците самобитна вяра, откъдето, очевидно, се е появило и догатката, че Исус Христос е извънземен, написа Езорейтер.
Косвени доказателства, че Исус е извънземен.

Според данни на уфолозите конспиратори, всичките чудеса на Христос, съпровождали неговия живот, са елементарно обясними с неговия възвишен генезис, започвайки от Витлеемската звезда, която в действителност може да е бил транспортен съд на извънземни и, несъмнено, завършвайки със заминаването му посредством демонстративно разтягане на кръст. Всъщност, и всичките останали чудеса, които е творил Исус, да вземем за пример, възкресяване на мъртъвци, лечение на тежко заболели, превръщането на вода във видно и всичките други, са изцяло по силите на някой представител на извънземна мощно развита раса. И даже второто пришествие на Месията за установяването на Земята на царството Божие, не е нищо друго, с изключение на планувана от извънземните втора вълна на " колонизация ", която, съдейки по всичко, би трябвало да се случи тогава, когато земляните доближат несъмнено равнище на морално и духовно развиване. Засега, очевидно, ние към момента не сме изпълнили това изискване.


В изгода на тази доктрина приказва още и това, че същинският генезис на Сина Божи е бил прочут на доста антични учени, за което църквата просто мълчи, а достоверните източници за това познание от дълго време са изчезнали: те са или унищожени, или надеждно скрити в хранилищата на тайната библиотека на Ватикана.

Дадената доктрина на уфолозите се удостоверява и от обстоятелството, че с изключение на светлата (Божествената) цивилизация, на Земята участват и тъмни пришълци (представители на Дявола), да кажем рептилите и сивите. Все отново в действителност всичките известни религии по един или различен метод отразяват битката сред светлите и тъмните извънземни на Земята. Напълно е допустимо Исус Христос да е бил погубен точно от рептилите посредством техните правилни послушници.
А какво да се каже тогава за произхода на Вселената?

Ако даже се допусна, че обсъжданата в тази публикация доктрина е вярна, тъй като тя се удостоверява още и от старинни картинi и икони, на които са изобразени летящи чинии и други атрибути на извънземните, то остава отворен единствено основният въпрос, който по друг метод е решаван от науката и религията - кой въпреки всичко е основал Вселената? Може да се допусна, че извънземните, само че тогава поражда другият въпрос, кой пък ги е основал тях самите? С Всевишния някак си това е малко или по-разбираемо, въпреки още античните мъдреци да са предупреждавали, че индивидът не може да доближат до Бог, те са прекомерно примитивни за това.



Но да се повярва и в някакъв си Голям гърмеж, основал Вселената, както настояват учените, също не е елементарно: а от кое място той се е взел, както и всичко останало? Получава се, че ние не можем да достигнем нито до едното, нито до другото. А можем ли въпреки всичко да достигнем извънземните? не тези, несъмнено, които ние сами сме си измислил и изобразили в книги, филми, а същинските представители на висшите неземни раси, които, както и Исус Христос, могат да творят чудеса, каращи ни да падаме на колене пред тях.

На Уфолозите в този момент единствено им остава да дефинират, на коя извънземна цивилизация принадлежи Исус Христос, въпреки и това да не е доста елементарно, тъй като античните познания към този момент са изгубени или надеждно скрити.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР