Ако очаквате ново попълнение в семейството, но все още не

...
Ако очаквате ново попълнение в семейството, но все още не
Коментари Харесай

Ново 20: Кръщаваме бебетата с неутрални джендър имена от 2020 г. СПИСЪК

Ако очаквате ново попълнение в фамилията, само че към момента не сте избрали име, можете да почерпите ентусиазъм от лист с унисекс имена за бебета, които ще бъдат известни следващата година, написа в. „ Дейли остарял “.

Списъкът е направен от компанията за бебешки дрешки Jojo Maman Bebe и разкрива кои полово неутрални наименования се чака да са шлагер през 2020 година

Бъдещите родители, решили да „ сверят часовника си “ с прогнозния лист, ще открият класики като Макс или Робин, и някои по-чудати оферти като Ривър, Грей или Индиго.

„ Унисекс имената са по-популярни от всеки път. Причината може да е в това, че нарушаваме границите на пола или че просто обещано име ни е заинтригувало още преди да сме разбрали дали бебето ще е момче или момиче. Тази наклонност е тук, с цел да остане. Ако имате потребност от малко ентусиазъм за идващото си бебе, не търсете повече “, написа компанията на уеб страницата си.

Сред полово неутралните имена, които се чака да бъдат известни през 2020 година, са: Ривър, Грей, Куин, Роуан, Ейвъри, Робин, Обри, Реми, Ивлин, Макс, Индиго, Алби, Бейли, Блеър, Джуд, Теди, Евърли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР