Ако очаквате да нападна г-жа Нинова, няма да го направя.

...
Ако очаквате да нападна г-жа Нинова, няма да го направя.
Коментари Харесай

Бойко Борисов Подходи Джентълменски Но Корнелия Нинова Го Посече Като За Последно!

" Ако очаквате да атакува госпожа Нинова, няма да го направя. В огромна партия постоянно може и такива да се вкарат. Местните организации постоянно могат да създадат някоя пакост, решението е - незабавно гоним, махаме и толкова ".

Провокирана, председателката на левицата написа в формалния си профил във Facebook (правописът е запазен):

" Премиерът Борисов напряко ме умилява с непрекъснатите си хвалби за вярното ми решение да поема отговорност и да желая Бенчо Бенчев да напусне всички постове. Много ми се желае да му върна комплимента. Лято е, може да заменяем по две-три благи думи. Опитвам се, само че не ми се получава. Ще го изчакам още няколко дни. Може пък и той да поеме отговорността да освободи шефа на митницата, която е дала на същия този Бенчев и на Митьо Очите да ги охраняват. Или на шефа на клона на Национален осигурителен институт в Бургас, който също опрял до услугите на Бенчев и " Очите ". Или попита общинските съветници от ГЕРБ - за какво гласоподаваха Бенчев за заместник-председател на Общинския съвет.

Като върховен пилотаж ще приема, в случай че Борисов успее да поеме отговорност и за кмета си на Бургас - той си знае за какво или за шефа на кабинета си, дето счита, че " Очите " е един законен предприемач (вижте по-надолу - б.р.). И малко му " изпитвам завист " на Борисов - Бенчев не спря да го хвали и да му вика, че е мъжага, а за мен една добра дума не откри и единствено ме ругатни. Разбрах,че министър председателят ни бил във Варна. Не е неприятно да намине и към Бургас. Лято е и замириса на море, концесии и още нещо... ".

Преди две години, след стрелбата в Слънчев бряг, при която Митьо Очите оцеля, тогавашният вътрешен министър Румяна Бъчварова - в този момент шеф на кабинета на Борисов, съобщи:

" Атака " против мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг е безумство. Тези хора, които го настояват, имат чувство за безотговорност. Само преди дни са хванати 16 души, които са правили незаконна активност. Митьо Очите има обществено няколко легални бизнеса. Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо нелегално ".

Междувременно след експлоадирането на новия скандал към Димитър Желязков Бойко Борисов по този начин и не разяснява изказванието, че преди години, когато беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи, е гостувал дружно с Цветан Цветанов на Бенчо Бенчев в първокласната му къща в Бургас. Това разгласи водачът на " Нормална страна " Георги Кадиев, който твърди, че самият предприемач му го е разказал преди време. Самият Бенчев отхвърли това, само че Кадиев настоя, че споделя истината и съобщи, че той се отмята, тъй като евентуално са му споделили да мълчи.

" Най-нормалното е Борисов и Цветанов да отрекат или потвърдят. Нека го отрекат, дано ме нарекат измамник, аз ще реша какво да подхваща. Няма да го създадат. Знаете ли за какво? Защото са били там, имало е десетки други хора, защита, посетители и така нататък, и в никакъв случай не знаеш дали някой от тях няма да се разприказва. Затова и двамата просто ще си траят ", съобщи още Кадиев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР