Ако обмисляте да си вземете домашен любимец, не се колебайте.

...
Ако обмисляте да си вземете домашен любимец, не се колебайте.
Коментари Харесай

Домашните любимци ще ви направят по-добър човек

Ако обмисляте да си вземете домакински любим, не се колебайте. Това поучава Локално.мк, като дава няколко аргументи в разбиране на това, че животът с домакински любим е в действителност по-добър.

По-малко стрес

Вашият домакински любим ще ви помогне да се отървете по-лесно от напрежението. Без значение какво животно сте избрали, можете да сте сигурни, че като му осигурите грижи, обич и внимание, вие в действителност ставате по-добър и по-щастлив човек. И повярвайте, че даже когато сте тъжни, те ще създадат деня ви по-весел.

Повече съпричастност

Вашият домакински любим ще ви научи да бъдете по-чувствителни и по-съпричастни, само че и да бъдете внимателни към хората, които обичате и персоналните си движимости.

По-добри връзки с другите

В дълготраен проект вашият домакински любим ще ви помогне да подобрите междуличностните връзки. Разговорите с други притежатели на домашни любимци са единствено първата стъпка.

По-добро въодушевление

В дни, когато сте отпуснати и неразположени, домашният любим може да ви накара да се усмихнете, да си поиграете с него или просто да го гушкате и да се грижите за него.

По-добро здраве

Въпреки че наподобява необикновено, излагането на неговите фибри и даже на микроорганизми, ще усъвършенства имунитета ви и ще ви направи по-устойчиви на болести.

Безгранична обич

Ако едно нещо е несъмнено, то това е, че вашето сърце ще стане по-отворено за обич. Домашните любимци от своя страна постоянно ще намерят метод да покажат своята благодарност и преданост и да ги уведомят, че вие сте значими в живота им. Има ли нещо по-хубаво от това? /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР