Ако обилната закуска всяка сутрин просто не е вашето нещо,

...
Ако обилната закуска всяка сутрин просто не е вашето нещо,
Коментари Харесай

Хората, които закусват редовно, са по-щастливи и успели

Ако изобилната закуска всяка заран просто не е вашето нещо, може да желаете да преразгледате тази позиция.

Ново изследване сочи, че кариерата ви може да се повлияе от започването на деня с храна. Проучването измежду 2000 американци - разграничени сред 1000 закусващи и 1000, които не закусват - разкрива, че тези, които ядат заран, са по-склонни да получат покачване на работното си място.

65% от тези респонденти споделят, че са се издигнали в течение на кариерата си. За съпоставяне, единствено 38% от интервюираните, които не закусват, са споделили същото.

Желанието за прогрес в кариерата не е единствената причина да преосмислите закуската. Оказва се, че и вашият любовен живот може да се възползва от нея, съгласно " Стъди Файндс ".

Проучването открива, че хората, които закусват, са по-склонни да се оженят. Всъщност 60% от тези, които закусват, споделят, че са се оженили, за разлика от едвам 41% от тези, които пропущат по този начин нареченото „ най-важно хранене за деня “.

Проведено от " OnePoll " от името на " Dave’s Killer Bread ", изследването преглежда и разликите в другите правила за благополучие като задоволеност от живота и здраве. По скалата от 1-10 закусващите регистрират малко по-висока обща задоволеност от живота, в сравнение с техните сътрудници, които не ядат. Те дават на живота си междинен рейтинг 6, до момента в който хората, които не закусват, дават на живота си междинен рейтинг 5.

Консумиращите закуска наподобяват също по-склонни да гледат от по-добрата страна на нещата. Седем от 10 ядящи закуски оповестяват, че са оптимисти за бъдещето. Само 57% от хората, които не ядат закуска, споделят същото. Освен това, до момента в който 84% от закусващите означават, че са ненапълно или доста удовлетворени от връзките си с другите в живота си, единствено 67% от незакусващите постоянно, се съгласяват с това.

„ Осигуряването на вярно зареждане с гориво от началото на деня ви нататък може да има резултат през целия ни живот “, споделя Кристина Уотсън, управител на " Dave’s Killer Bread ". „ Нещо толкоз просто, колкото парче пълнозърнест тост, може да построи вярно деня ви , поддържайки силата ви и, както също демонстрират резултатите от изследването, даже евентуално да ви помогне да бъдете по-оптимистични. “

Резултатите също по този начин допускат, че закуската може по-добре да ви приготви да се изправите пред непознатото - или най-малко да ви помогне да се чувствате по-подготвени.


Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР