Ако обичате пица, имаме перфектната кариерна възможност за вас.Компанията за

...
Ако обичате пица, имаме перфектната кариерна възможност за вас.Компанията за
Коментари Харесай

Ще ви плащат по 1000 долара на ден, за да хапвате пица

Ако обичате пица, имаме съвършената кариерна опция за вас.

Компанията за уреди за готвене Ooni търси 10 чиновници, които да основават и тестват разнообразни типове пица, изпечени в специфичните фурни за пица на марката.

Наетите ще работят на половина работен ден и ще би трябвало да измислят разнообразни предписания, да опитват с тях и да дават оценки на продуктите на компанията. Заплащането ще бъде сред 300 и 1000 $ дневно според от представянето на чиновниците, написа Travel + Leisure.

От Ooni показват, че позицията е най-подходяща за запалени фенове готвачи, които обаче не работят в заведения за хранене. Кандидатите, които умеят да снимат видеа на активността си с високо качество и да ги популяризират в обществените мрежи, ще получават и по-голяма заплата.

Компанията ще даде своите фурни на чиновниците и ще покрива разноските им за артикули за пиците. Уточнява се, че могат да аплайват хора от целия свят.

Желаещите би трябвало да изпратят видео не по-дълго от една минута, в което изясняват за какво са подобаващи за работата.

Вижте тази обява в Instagram.
Attention all pizza lovers! We’re searching for Pizza Taste Testers - these are paid roles combining working on and tasting new recipes, being the first to give our new products a whirl, and showcasing Ooni to the world through your social media profiles. Sound like you? Click the link in our bio to read the full job description
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР