Ако обичате двама души по едно и също време, изберете

...
Ако обичате двама души по едно и също време, изберете
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през март

" Ако обичате двама души едновременно, изберете втория. Ако сте обичали първия задоволително, то втори е нямало да има! "
- Джони Деп
Ето и любовните предсказания за всяка зодия:
Везни
Това е месецът на изненадите в любовта. Много евентуално е да получите предложение за брак. Нямате ни най-малки планове да губите време и решавате да действате непринудено и да се вслушвате само в гласа на сърцето си.

Скорпион
Не бъдете прекомерно мнителни и забравете за ревността. Няма ни една причина да търсите „ под вола теле “. Спрете да се съмнявате за всяко нещо, обвързвано с постъпките на вашата половинка. Това същински може да влуди човек. Опитайте да погледнете на връзката си с други очи.
Стрелец
Стрелците ще открият любовта в очите на собствен сътрудник или другар. Нито един път до в този момент не са предполагали, че е допустима сходна връзка. Ще бъдат извънредно сюрпризирани от своите мисли и усеща. Съдбата си знае работата.
Козирог
Пригответе се за редица сантиментални прекарвания, срещи и изненади. Твърде евентуално е да бъдете поканени на сантиментална вечеря и да получите подарък годежен пръстен. Мислете деликатно какво ще кажете, тъй като единствено една думичка може да промени ориста ви.
 Любовно предсказване за всяка зодия през март (Част 1) Любовно предсказване за всяка зодия през март (Част 1)
" Любовта е огън, само че никой не може да ти каже дали ще стопли сърцето ти или ще изгори душата ти. " - Джоан Крофърд Месец март ще бъде в...

Водолей
Водолеите ще плуват в океан от обич. Душите и сърцата им ще бъдат пропити от романтика. Те ще изпитват мощно предпочитание да флиртуват. По необясними аргументи ще бъдат извънредно привлекателни за срещуположния пол и няма да страдат от липса на внимание.
Риби
Първа целувка ще настигне Рибите. Човекът, който ще се престраши да направи значимата стъпка, е доста специфичен за вас. Той ще ви накара да се чувствате извънредно щастливи и ще ви подари обич като от приказките.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР