Ако обичате да пътувате или ви се налага да го

...
Ако обичате да пътувате или ви се налага да го
Коментари Харесай

Джаджите, от които се нуждае всеки пътешественик

Ако обичате да пътувате или ви се постанова да го вършиме служебно много постоянно, има някои потребни джаджи, които ще ви носят комфорт и ще ви пестят време и старания. Каналът показва няколко от тях, които ще ви бъдат от огромна изгода, до момента в който сте на път. Ето кои са те:

AirSelfie 2

Едно от най-важните и яки неща, които можете да си вземете е дрон . Ще запечатате най-хубавите си мемоари и то с незабравима картина. Тази летяща камера е със страхотна резолюция. А в случай че сте непрекъснато в обществените мрежи, не се безпокойте, можете единствено с един клик, и то незабавно да споделите направения от вас кадър.
 дрон ThinkStock/Getty Images
Bizond

Обикновено не мислим по какъв начин ще изгладим облеклата си, до момента в който пътуваме. Но от време на време се постанова. Тази готина джаджа е извънредно ефикасна и би ви била от огромна помощ. Bizond съумява да изглади намачканите тъкани и даже да отстрани микробите по нея и да в профил неприятните миризми. Ако сте тръгнали на екскурзия по екзотичните места, няма да имате кой знае каква потребност от това устройство, само че пък за б изнес пътувания би ви свършило страхотна работа.

Coffee Cup Power Inverter

Това е невероятна чаша за кафе . Тази джаджа е с два AC входа (120 волта) и със съпътстващ ги USB порт. Това значи, че по едно и също време може да зареждате т ри устройства . Доста комфортно, нали?  -->

Belkin Rockstar Multi Headphone Splitter

Тази джаджа съставлява петглав сплитър за слушалки . С нея цяла компания от 5 индивида могат да слушат музика по едно и също време.
 слушане на музика ThinkStock/Getty Images
Freeloader Pico Solar Charger

Колкото и да се пробвате да оптимизирате багажа си и нужните джаджи, които вземате със себе си, все става по този начин, че носите най-малко няколко кабела и акумулатори в допълнение, с цел да се подсигурите. Freeloader Pico Solar Charger несъмнено е устройството, което ще ви избави в тези обстановки. Може да заредите тази джаджа за към 10 часа на слънце . А вашите устройства ще съумеете да заредите за по-малко от един час.
 зареждане от слънцето ThinkStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР