Ако обичате да пътувате и междувременно да споделяте преживяването си

...
Ако обичате да пътувате и междувременно да споделяте преживяването си
Коментари Харесай

Туристическа компания подарява 11-седмично пътуване в замяна на Instagram постове

Ако обичате да пътувате и в това време да споделяте прекарването си в обществените мрежи, то това е отлична опция.

Туристическата компания Busabout търси шестима души, с цел да ги изпрати на пътешестване, чиито разходи ще поеме. Цената за една екскурзия, която може да продължи най-вече 11 седмици, е до $10 500, написа Business Insider.

Всичко, което би трябвало да направи претендентът е да разгласява в обществените мрежи на Busabout от местата, на които се намира.

" Големият туристически опит ", както компанията назовава плана, ще бъде диктуван от аудиторията в Instagram. Потребителите на обществената мрежа ще вземат решение къде да изпратят туристите.

Това включва всичко - от скачане с парашут и рафтинг в Лаутербрунен до яденето на инсекти в Банкок. Дестинациите ще бъдат определяни от анкета в обществената мрежа.

Шестимата късметлии ще пътуват по двойки. Първата ще се насочи към Югоизточна Азия, втората към Европа, а за трета остава Съединени американски щати. Маршрутите в Америка и Югоизточна Азия ще продължат 6 седмици, а приключението в Европа ще трае 11 седмици и ще приключи на Октоберфеста в Мюнхен през септември.

Компанията не за първи път дава опция на своите консуматори да пътуват гратис. Предишен план на Busabout е включвал четирима души, които да обиколят Европа в границите на 3 месеца гратис. И тогава те са били определени посредством съревнование.

Всички участници в сегашния план на туристическата компания ще получават по $264 на седмица без значение от маршрута, по който ще пътуват. Освен тези средства всички разноски ще бъдат покрити от компанията.

Във веки дует има две функции - човек пред и зад камерата. Единият ще споделя историята, другият ще бъде оператор.

За да аплайват искащите просто би трябвало да посочат дали избират да бъдат разказвачи или оператори, желаната от тях дестинация и да снимат материал, показващ техния град, в границите на минута.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР