Ако нямате късмет в личния си живот, не бързайте да

...
Ако нямате късмет в личния си живот, не бързайте да
Коментари Харесай

Ето четири неща, които пречат на добрите мъже да си намерят половинка

Ако нямате шанс в персоналния си живот, не бързайте да се отчайвате. Предлагаме ви да се запознаете с пет аргументи, които пречат на положителните и благи мъже да намерят сътрудник за цялостен живот. Може би е време да измененията нещо в себе си? Вие сте благ, сладостен, съчувствен и разговорлив човек. Защо тогава сте цялостен карък в персоналния си живот? Изглежда, че връзките ви стартират да се развиват по верния метод и внезапно още веднъж ви зарязват. Защо не може да изградите щастливи взаимоотношения?

Вие сте прекомерно деликатни
Свикнали ли сте да се обвинявате, в случай че нещо се е объркало на сантиментална среща? Измъчвате се за неприятно казана дума? Не забравяйте, че никой не е съвършен. И бъдете по-снизходителни към себе си. Малцина ще оценят желанието да бъдете добър постоянно и на всички места, само че мнозина ще желаят да се възползват от това.

Бързо се привързвате
Няма нищо положително да се привързваш прекомерно бързо към колегата си. Представете си единствено безкрайното очакване за телефонно позвъняване, проверявате пощата си през пет минути, бомбардирате го със известия и така нататък И постоянно не желаете да се изправите пред истината и да си кажете, че обектът ви на предпочитание безусловно не е за вас. В резултат на това след всяка нова разлъка се оказвате с разрушено сърце и би трябвало да започнете изначало.

Вие сте чудноват човек
Никой не споделя, че би трябвало да си уговорите среща с терапевт, само че някои от вашите странности са смущаващи, объркващи. Особено в случай че неотдавна сте срещнали човек, с който желаете да прекарате живота си и той изпитва същото към вас. Да, всеки в нашия свят има право на себеизразяване, само че не всеки възприема с гръм и тропот непознатите лудости и чудатост. Може би би трябвало да забавите темпото, с което ги слагате на масата?

Просто нямате шанс
Понякога се случва. Може би вашите прелестни човешки качества притеглят като магнит всички манипулатори, егоисти и други субекти, за които сериозна връзка с вас е последното нещо, което желаят. Не се отчайвайте. В противоположен случай рискувате да попаднете в обаян кръг, от който ще е съвсем невероятно да излезете. Тук депресията е на един хвърлей разстояние. Не приемайте неуспеха във връзката като нещо, което ще ви преследва един път вечно. Повярвайте ми, вашата сродна душа се разхожда някъде наоколо. И ще се срещнете в точното време на точното място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР