"Ако няма сериозни доводи за вота на недоверие, към днешна

...
"Ако няма сериозни доводи за вота на недоверие, към днешна
Коментари Харесай

Марешки: Няма да подкрепим вота на недоверие към днешна дата

"Ако няма съществени доводи за вота на съмнение, към днешна дата няма да го подкрепим. Представете си, че изкарат нещо действително, което има смисъл - тогава може да преосмилим решението си. "
Това сподели пред публицисти в Народно събрание зам.- ръководителят на Народното събрание и водач на ВОЛЯ Веселин Марешки, представен от "Фокус ". Коментарът му е във връзка импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “ на тематика "Сигурност ".
„ Ще изчакаме дебатите в зала, може Българска социалистическа партия да изкарат някакви съществени тези “, уточни той. „ От 3-4 дни сътрудник от Българска социалистическа партия споделя, че ще изкарат толкоз мощни неща, че ще ни разплачат. Слушах ги, не можаха да ме разплачат, разсмяха ме с целия цирк, който разиграха “, разяснява Марешки.
„ Не споделяме, че бранш "Сигурност " е постоянен и там не може да се търси избор на съмнение, а че Българска социалистическа партия не са тези, които имат моралното право да го слагат “, сподели още водачът на „ Воля “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР