Ако няма предизборни коалиции, в Европейския парламент е възможно свои

...
Ако няма предизборни коалиции, в Европейския парламент е възможно свои
Коментари Харесай

Сова Харис: Три партии влизат в Европарламента

Ако няма предизборни обединения, в Европейския парламент е допустимо свои депутати да имат единствено 3 партии. Това демонстрира национално представително изследване на организация " Сова Харис ", извършено от 6 март до 11 март измежду хиляда пълнолетни българи, написа Moreto.net.

Социолозите споделят, че поради високия избирателен предел, свои депутати биха излъчили ГЕРБ с поддръжка от 23 на 100, Българска социалистическа партия с съвсем 19,5% и Движение за права и свободи със 7,3 на 100.

Партиите от обединението на Обединените патриоти поотделно биха получили – Атака и Вътрешна македонска революционна организация по 1,9%, НФСБ – 0,8 на 100, Демократична България с 2%, Съюз на демократичните сили 1,2 на 100, Воля малко над 2%.

Близо 20 на 100 от интервюираните към момента не са решили кого да поддържат. Близо 17 на 100 пък са споделили, че няма да гласоподават на 26 май.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Посл
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР