Ако няма подкрепа за бюджета, няма как да работи кабинетът.

...
Ако няма подкрепа за бюджета, няма как да работи кабинетът.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Проф. Тагарев остава министър, справя се чудесно

" Ако няма поддръжка за бюджета, няма по какъв начин да работи кабинетът. Крачката обратно за конституция на Делян Пеевски беше положителна. Готови сме да излъчим хора за главния закон, които са специалисти, а не политически фигури ". Това съобщи пред БТВ съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков във връзка ръководството с ГЕРБ. " Няма страна, която да е погубена от приемането на еврото. Хърватия се усеща доста по-добре. На локалните избори за София имаме триумф с претендента за кмет, уповавам се и в доста други региони да сме дружно ", сподели още някогашният министър председател.

Той разяснява и апелите за оставката на министър Тодор Тагарев: " Това са политически лозунги, проф. Тагарев остава министър, оправя се отлично ".

„ Присъствието на Зеленски, по кое време идва, за какво идва, когато идва – би трябвало да се пази в конфиденциалност. От Министерския съвет могат да кажат дали и по кое време ще пристигна. Всичко друго ще бъде нечиста сделка. Ако Зеленски е в страната, аз ще се веселя да го видя още веднъж. Имахме среща в Киев, когато бях министър председател. Лично с него не съм разговарял, откогато не съм бил министър председател “, добави Кирил Петков. „ Зеленски сега е един от огромните водачи на света. Идвайки в България, в случай че пристигна, ще покаже, че България е значима за стабилността в Европа. Ролята ни в Европейския съюз и НАТО не е периферна. Едно такова посещаване удостоверява, че ролята ни в Европа е от огромно значение “, уточни той. Същевременно възможностите на Димитър Радев да остане началник на Българска народна банка се усилват. Петков показа, че е удовлетворен от срещата си с гуверньора на банката.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР