Ако няма Борисов, ако нас ни няма, кой ще дойде

...
Ако няма Борисов, ако нас ни няма, кой ще дойде
Коментари Харесай

Депутат от НФСБ окачестви президента Радев като малкия череп

Ако няма Борисов, в случай че нас ни няма, кой ще пристигна - част от хората на Божков, част от Българска социалистическа партия, част от хората на Христо Иванов.
Пласт болшевик, слой Движение за права и свободи, слой соросоид. Това ли ще бъде държавното управление?След 5 месеца пари няма да има. Това сподели Валентин Касабов от НФСБ пред Българска национална телевизия.
Посочи, че има стачкуващи, които са интелигенти и стачкуват рационално, само че акцентира на опита да се манипулират митингите.
" Божков е режисьорът, той е индивидът с парите. Христо Иванов в един миг се сети, че има един плаж, една къща на Доган. През 2016 година сме показвали този парцел. През това време и Христо Иванов беше министър ", разяснява пред Българска национална телевизия Касабов.
Той подлага на критика и президента Радев. Напомни, че името му се загатва в диалозите на Божков с депутата от Българска социалистическа партия за България Александър Паунов и журналиста Огнян Стефанов.
" Президентът е напълно в ръцете на същия този човек в Дубай, на Черепа. Той се изживява като Малкия Череп. От диалозите разбрахме по какъв начин се отнася към президента ", съобщи Касабов.
Той е уверен, че Божков е доста непосредствен до Българска социалистическа партия, които пък били напълно вързани през годините от Движение за права и свободи. Настоя и Корнелия Нинова да каже дали има огромен хотел в Гърция посредством приватизацията. Общо взето, Касабов бе безапелационен, че
" Аз не съм му почитател, само че Европа почита Борисов ", сподели той.
Депутатът от НФСБ предвижда, че ще има ремонт на кабинета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР