Ако някой все още не е гледал Отмъстителите: Краят, настоящата

...
Ако някой все още не е гледал Отмъстителите: Краят, настоящата
Коментари Харесай

800 долара за нощувка в леглото на Тони Старк

Ако някой към момента не е гледал " Отмъстителите: Краят ", актуалната публикация няма да му скапе кефа, обещаваме. Единственото, което ще издадем, е, че Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър) разполага с дребна вила посред гората, близо до брега на красиво езеро.

Край на спойлерите.

Наскоро угодлив консуматор в Reddit ни " светна ", че вилата в действителност се отдава чартърен през Airbnb, като по-късно информацията бе доказана от ComicBook.com и Travel+Leisure.
View On AirbnbLakeside cabin in the woods 20 mins from ATL Intl
Една нощувка в леглото на Тони Старк сега коства към 800 $, само че упованията са, че цените ще скочат двойно и тройно - можем да се сетим за какво.

Горската къщурка се намира в щата Джорджия, Съединени американски щати, близо до интернационалното летище в Атланта. Тя може да приюти до шест души и съгласно обявата в Airbnb е идеална за корпоративни срещи, колкото и неуместно да звучи това, имайки поради очарованието на мястото.

В нея не се пуши и не се позволяват домашни любимци, а след 23 ч. е неразрешено да има светнати лампи. Партитата също не са разрешени, само че това е в границите на предстоящото.

Въпреки тези ограничавания, опцията да прекараме няколко нощи в магическата къщурка ни се коства повече от атрактивна, изключително в случай че " Железният човек " и вселената на Marvel са измежду слабостите ни.
 Робърт Дауни Джуниър основава коалиция за разчистване на Земята
Робърт Дауни Джуниър основава коалиция за разчистване на Земята

Актьорът ще отдаде идващите 11 години на идеята
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР