Ако някой си мисли, че това, което свързва Диляна Попова

...
Ако някой си мисли, че това, което свързва Диляна Попова
Коментари Харесай

Отново заедно ли са Диляна Попова и Асен Блатечки?

 Ако някой си мисли, че това, което свързва Диляна Попова и Асен Блатечки е синът им и бурна любовна история от предишното, сигурно няма да сбърка - с тази разлика, че любовната история още веднъж е реалност.

Досега нито моделката, нито артистът разясниха обрата на връзката си обществено. Вече не е и нужно да го вършат, тъй като недвусмислено демонстрираха всичко, което се случва в живота им. А точно - двамата още веднъж са дружно и на драго сърце поделят грижи за сина си Борил.

Наскоро дори тримата се появиха дружно, като същинско семейство, по време на премиерата на новия български филм на Ники Илиев, Богомил Грозев и Башар Рахар " Завръщане ", в който присъединяване взима и Диляна Попова.

Малкият Борил, несъмнено, с неспокойствие очакваше да види майка си на огромен екран, а татко му Асен Блатечки зорко пазеше и двамата от фенската обич. И има за какво - Диляна не за първи път със замайващ тоалет, разкриващ съвършената й фигура, по която сигурно са се залепили като магнит всички околни погледи.

В същото време обичаният й Асен Блатечки бе тъкмо противоположното - със сива неизгладена риза, разкопчана до гърдите и много неприветлив тип. Малкият Борил пък бе доста моден с късото си детско черно сако на райета, добавя още Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР