Ако някой някога се е съмнявал, че съвместно участие на

...
Ако някой някога се е съмнявал, че съвместно участие на
Коментари Харесай

Войната започна още преди началото на Брадъра!

Ако някой в миналото се е съмнявал, че взаимно присъединяване на Николета и Алисия в някое риалити  ще провокира възторг, то просто може да прегледа под новините за присъединяване им още преди началото на формата! Продуцентите към този момент са в възторг, откакто новините към влизането на екс-Божинови в къщата провокираха хиляди мнения. 

Че ще бъдат съквартирантки, се чу скоро, само че в обществените мрежи към този момент почитателите подвигнаха война. Всяка публикация по тематиката води до плевел скандал всред хора, подкрепящи една от двете звезди и нападащи другата. А какво остава за резултата след шоуто?! 

Последователите на Николета акцентират обстоятелството, че моделът ще получи по-висок хонорар от този на Алисия. Феновете на певицата пък отвръщат, че абсурдът и мъжете са единствената специалност на Николета. Двете звезди от години провокират разногласия сред почитателите в интернет, само че до такива зрелища не се е стигало. 

Коментиращите се възползват от всичко обвързвано с хубавиците и налазват полемиките, с цел да бележит плюсовете на едната пред другата или противоположното - минусите. Факт е, че форматът ще би трябвало да се изръси много, с цел да получи и двете, както и високия рейтинг, който ще донесат след себе си. Тарифата им за присъединяване е пре-висока, защото сега хубавиците се намират в пика на кариерите си. Николета откри собствен бранд и линия бански костюми и навлезе още по-сериозно в света на стилния бизнес.  Алисия пък е най-хитовата певица в поп фолка, като даже през последната година изпревари перлите на " Пайнер " - Галена и Преслава по брой участия. 

Професионалните им инициативи също станаха обект на дълги разисквания и рецензии.  Според едни, дизайните на банските на Николета не са напълно истински и авторски, а имат сходства с други, на непознати марки. Според втори, равнището на видеоклиповете на Алисия е прекомерно надалеч от това на Галена. Нападки провокират даже изказванията коя от двете е по-близка с Валери Божинов и новата му другарка Биляна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР