Ако някой ни заплашва с предсрочни избори - ние не

...
Ако някой ни заплашва с предсрочни избори - ние не
Коментари Харесай

Кирил Петков отговаря на Бойко Борисов: Никога няма да се наведем

" Ако някой ни заплашва с предварителни избори - ние не се плашим. Ако ще играем на червени линии - в никакъв случай няма да се наведем ".

Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната "  Кирил Петков във връзка думите на Бойко Борисов, че ГЕРБ-СДС няма да правят отстъпка Външно министерство на " Продължаваме промяната-Демократична България ".

Борисов даже заприказва за избори 2 в 1 - изключителни парламентарни, дружно с европейските през юни.

" Да се заплашва с избори " две в едно ", тъй като не може да се съвмести един тим, който към този момент работи, и някакви хора почват да чертаят линии за избори, това за мен е освен липса на държавническо държание, само че и някакъв вид нарцисизъм, който в този миг е безусловно непроизводителен в разгововирите. Защо би трябвало да си приказваме за червени линии, когато има един работещ тим ", разяснява Петков.

И добави:

" От наша позиция, този вид червени линии няма да проработят. Ние в никакъв случай не сме се навеждали, в случай че някой ни заплашва с нещо ".

Очаквайте детайлности! 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР