Ако някой иска да се намеси в ситуацията в Украйна

...
Ако някой иска да се намеси в ситуацията в Украйна
Коментари Харесай

Путин предупреди за мълниеносни удари в случай на заплаха за Русия

Ако някой желае да се намеси в обстановката в Украйна извън и да сътвори стратегическа опасност, тогава ударите ще бъдат мълниеносни, сподели съветският президент Владимир Путин на съвещание на Съвета на законодателите.

„ Взехме всички решения по този въпрос “, сподели той.

Той акцентира, че страната разполага с всички принадлежности за това, с които никой различен не може да се похвали в този момент. „ Няма да се хвалим. Ще ги използваме, в случай че е належащо. И желая всички да знаят за това “, сподели президентът.

Освен това съветският водач увери, че всички задания на специфичната интервенция в Украйна ще бъдат абсолютно изпълнени, с цел да се подсигурява мир и сигурност за жителите на Русия и Донбас в историческа вероятност.

По неговите думи, съветските бойци и офицери са предотвратили „ действителна заплаха, която към този момент бе надвиснала над родината ни “ и са предотвратили огромен спор, който „ щеше да се развие на наша територия, само че по непознати сюжети “.

Путин означи, че неприятелските страни разчитат на русофобията и неонацистите и поредно основават анти-Русия от прилежащата страна. В същото време Западът трансформира украинския народ в разходен материал, само че осъзнаването на това събитие към този момент се осъзнава от болшинството от популацията.

„ Когато Русия реагира удобно, по другарски, приятелски, приятелски метод на основаването на самостоятелна украинска страна, несъмнено, тогава те изхождаха от обстоятелството, че това ще бъде просто другарска страна, че ще продължим дружно, укрепвайки и развивайки се взаимно, създавайки най-конкурентните условия за нашето развиване. Да, в новите исторически условия, само че, несъмнено, никой не очакваше основаването на анти-Русия на историческите съветски територии и ние не можем да допуснем това “, изясни президентът.

Реакцията на Москва на тези дейности беше вярна и навременна, което удостоверява хода на последните събития, в това число претенциите на Киев за владение на нуклеарно оръжие, откриването на западни биологични лаборатории в Украйна и доставката на оръжие, добави президентът.

„ Завчера на колегиума на Генералната прокуратура приказвах за нуждата от образуване на подробна и неопровержима доказателствена база за всички тежки закононарушения, нарушавания на интернационалното филантропично право от неонацисти, задгранични наемници и други и повече от тях в Украйна. За следващ път <...> бяха убити няколко души, няколко бяха арестувани. Скоро Министерството на защитата ще ги показа на обществеността “, разгласи още Путин.

Русия стартира специфична интервенция за денацификация и демилитаризиране на Украйна на 24 февруари. Както Путин акцентира, задачата му е „ да отбрани хората, които са били подложени на тормоз, геноцид от режима в Киев в продължение на осем години “.

Съгласно заявките на Министерството на защитата, съветските военни нанасят удари единствено по военната инфраструктура и украинските войски, като не заплашват цивилното население. Основната цел на интервенцията от ведомството назоваха освобождението на Донбас.

Превод: Европейски Съюз

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР