Ако някой е имал съмнения, че Кубрат Пулев е във

...
Ако някой е имал съмнения, че Кубрат Пулев е във
Коментари Харесай

Наредиха Кобрата точно под елита на тежката категория

Ако някой е имал подозрения, че Кубрат Пулев е във висшия ешелон на тежката категория в професионалния бокс, те би трябвало да бъдат разсеяни от следващата ранглиста на изданието Boxing Insider, което подреди най-елитните имена при най-тежките, написа " Гонг ".

 

Според анализаторите от уеб страницата, най-елитният клуб сега се състои от трите огромни имена - Антъни Джошуа, Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, като към тях няма по какъв начин най-малко краткотрайно да не се прибави и Анди Руис, който победи Джошуа и взе три от международните трофеи. 

И незабавно след тях се подрежда дивизията на мощните боксьори, които се пробват да нахлуят в този извънреден първокласен клуб. А от изданието подредиха в него на първа позиция Кубрат Пулев. Останалите имена са Луис Ортис, Дилиан Уайт, Александър Поветкин, Джоузеф Паркър, а неотдавна и Олександър Усик. 

Нормално е Кобрата да е считан за един от най-силните боксьори в тежка категория, откакто е наложителен кандидат за международната купа в IBF, а в това време е позволил и единствено една загуба на професионалния кръг от легендата Владимир Кличко. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР