Ако някои носи персоналната отговорност, че няма правителство, това е

...
Ако някои носи персоналната отговорност, че няма правителство, това е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към ГЕРБ: Който се изправи срещу вас – печели

Ако някои носи персоналната отговорност, че няма държавно управление, това е Христо Иванов . Toва съобщи Тошко Йорданов от трибуната на Народно събрание.

По думите му всички приказки пред камерите, че имаме общи цели и направления се оказали, че нямат значение, откакто партиите на митинга желали личен надзор върху бъдещото държавно управление. Драмата към изключителното съвещание сподели тежко непознаване на правилника от страна н Демократична България, уточни Йорданов.

Единствените неща, които одобри Народното събрание е актуализацията на бюджета и лишаване на Бюрото за отбрана на очевидците от Гешев. Ако не били депутатите от Има Такъв Народ и това нямало да се свърши. Има Такъв Народ изкарали процеса по този начин наречения развой " Татянодончевщина " нескрито, откогато са в Народното събрание.
 На финала на 46-то Народно събрание депутатите мислят за огромни болшинства в идващото
На финала на 46-то Народно събрание депутатите мислят за огромни болшинства в идващото

Преобладават думи като разсъдък, разговор, компромис, обединения

Като извод Йорданов открои 46-о Народно заседание като двуличен парламент, в който едно се приказва в Народното събрание, други се приказва на консултациите и напълно друго се приказва пред медиите. Такова двуличие не е имало, само че най-малко ние, откогато сме тук, не бяхме виждали, уточни Йорданов.

Според него на париите на смяната, в случай че им пристигна акълът, би трябвало да изпълнят това, което изискват хората - да има постоянен кабинет.

Тошко Йорданов се обърна и към депутатите на ГЕРБ, че на президентските избори президентът Румен Радев ще завоюва. Който се е изправил против вас - печели, акцентира Йорданов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР