Ако някога сте се чудили дали някъде имате картинен двойник,

...
Ако някога сте се чудили дали някъде имате картинен двойник,
Коментари Харесай

Приложение на Google ще намери вашия картинен двойник



Ако в миналото сте се чудили дали някъде имате картинен двойник, то в този момент към този момент съществува приложение на Гугъл, което ще отговори на този въпрос. Последният ъпдейт на Arts & Culture разрешава да се претърси голяма сбирка от портрети, с цел да откри вашия картинен близнак. Вие би трябвало единствено да си извършите селфи посредством приложението и да изберете опцията за различаване на облик. След това Arts & Culture ще покаже дружно вашата фотография и вашия картинен двойник с % на съвпадане. Ако съберете кураж, имате опция да споделите резултата в обществените мрежи.

Образите обаче не постоянно си наподобяват. От оповестените фотоси на консуматори излиза наяве, че системите за дълбочинно образование като тези на Гугъл се оправят с откриването на съвпадения при съответни елементи, само че като цяло пропущат огромната картина.

Прочетете още: Игрите през 2017-та – какво ни впечатли и какво ни разочарова?

Приложението Arts & Culture има и един различен минус – наподобява към този момент е лимитирано единствено до територията на Съединени американски щати. Но съгласно някои от потребителите е допустимо да се получи достъп и в Европа посредством VPN.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР