Ако някога сте имали спомени, които не са ваши собствени,

...
Ако някога сте имали спомени, които не са ваши собствени,
Коментари Харесай

АКО ВИ СЕ СЛУЧВАТ ТЕЗИ 10 НЕЩА, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕТЕ ПЪРВИ ЖИВОТ

Ако в миналото сте имали мемоари, които не са ваши лични, в случай че имате сънища, които се повтарят или изпитвате непонятен афинитет към избран интервал от време, това може да значи, че душата ви се е прераждала доста пъти. Вижте признаците, по които можете да познаете, че това се е случвало: Повтарящи се сънища Сънищата са отражение на подсъзнанието ни и повтарящите се сънища може да отразяват прекарвания в наши предходни животи. Някои хора сънуват за места и хора, които са им доста познати, макар че в никакъв случай не са ги посещавали и срещали. Странни спомени Има доста случаи на деца, които имат странни мемоари, като могат доста тъкмо да опишат хора, места или събития, които в никакъв случай не са виждали или преживявали. Да, тези мемоари могат да бъдат просто мечти, само че могат и да допускат връзка с минали животи.

Силна интуиция Ако имате чувство за нещо, което не се е случило, или сте в положение да разбирате нещо необяснимо, вие имате мощна вътрешен глас. Силната вътрешен глас изисква мъдрост, която евентуално посочва, че към този момент сте се поучили и сте израснали като персона от събития в предходен живот, както бихте го създали и в сегашния. Дежавю Всеки изпитва чувството за дежавю, нормално провокирано от миризми, звуци, гледки, усети и други Въпреки че се счита, че е породено от неврологичен дисонанс, някои имат вяра, че това чувство разкрива опит от предходен живот или отражение от други измерения (паралелни вселени). Изпитвате емпатия Емпатите могат да всмукват страстите, силата и болката на хората към тях, непосредствено изпитвайки и усещайки това, което другите изпитват. Това може да значи, че душата се е прераждала доста пъти и има способността да надвишава самостоятелното Аз и да се разгръща върху другите. Прекогниция В парапсихологията прекогниция, също наричана взор в/към бъдещето и второ зрение, е тип екстрасензорна перцепция, която включва придобиването или резултата на бъдеща информация, която не може да бъде логичен заключена от предходно налична или обикновено придобивана посредством сетивата информация.

С други думи, това е способността да се знаят неща за бъдещето посредством видения, физически чувства и даже сънища. Някои имат вяра, че това значи, че душата е зряла и е живяла доста животи.

Ретрокогниция Това е противоположното на прекогниция. Ретрокогниция е способността да се получи информация, която не е публично налична, за предишното. Това също може да е знак за прераждане на душата. Вие сте т.анар. „ остаряла душа “ Ако се чувствате по-възрастни, в сравнение с сте в реалност, това е различен знак, че сте живели предходни животи. Количеството пъти, които сте се преродили, се отразява на силата ви.

Родилни белези Смята се, че родилните белези са физически излишък от контузия от предходен живот. Например огромно родилно леке на челото може да значи, че сте били простреляни в главата в минал живот. Имате сродна душа Понякога усещаме необяснимо мощна връзка с друго човешко създание. Смята се, че връзката на душата се случва с някой, който към този момент сте срещали в предходния ви живот.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР