Ако някога сте имали повод да мислите, че училищните правила

...
Ако някога сте имали повод да мислите, че училищните правила
Коментари Харесай

Най-странните училищни правила

Ако в миналото сте имали мотив да мислите, че учебните правила у нас са странни, то новата ранглиста на Vbox7 канала "Top of The Tops " ще промени мнението ви.

Ето някои от най-странните порядки из образователните заведения по света - потребни, ненужни или даже неправилни, оставяме на вас да прецените откакто изгледате горното видео.

5. Лилави пингвини

В учебно заведение в Небраска е неразрешено на учителите да се обръщат към учениците, назовавайки пола им. Вместо да споделят „ момчета и девойки “, те би трябвало да употребяват названието „ лилави пингвини “, тъй като по този начин не се изключват трансджендърите.

4. Без кетчуп във Франция

На учениците във Франция им е неразрешено да поставят кетчуп в храната си. Единствено в случай че си поръчат пържени картофи и то веднъж на седмица, те могат да употребяват кетчуп. По този метод французите имат вяра, че пазят културата си.

3. Без най-хубави другари във Англия и Съединени американски щати

Учениците постоянно си сменят най-хубавите другари и при развалянето на другарството постоянно има най-малко един, който се сърди. За да избегнат пострадването на възприятията им, в някои учебни заведения във Англия и Съединени американски щати е неразрешено да наричаш някого „ най-хубав другар “.

 учебно заведение Thinkstock

2. Фиксирано време за вървене до тоалетна

В начално учебно заведение в Ню Йорк преподавател е измислил скица за вървене до тоалетна. Учениците имат правото да я посещават по време на час единствено три пъти на седмица. За задачата те имат ваучери и 3 минути за всяко вървене. Ако съумеят да си запазят ваучерите, те получават награди. Целта е учениците да стоят на чина си и да не се разсейват.

1. Без червени писалки във Англия

Червеният цвят се асоциира с война, възбрана, заплаха, само че и пристрастеност, предпочитание и обич. Затова на учителите във Англия им е неразрешено да поправят и правят оценка контролните на учениците с химикал в червен цвят. По този метод те имат вяра, че ще понижат напрежението на учащите при типа на оценката.

 учебно заведение Thinkstock

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР