Ако някога сте имали мечта да гледате мача на стадион

...
Ако някога сте имали мечта да гледате мача на стадион
Коментари Харесай

Бразилия отмени визите за гражданите на САЩ, Канада, Япония и Австралия

Ако в миналото сте имали фантазия да гледате мача на стадион „ Маракана “ в Рио де Женейро, към този момент можете да го извършите, без да се постанова да ходите до консулството, оповестява CNN. От 17 юни жителите на Съединени американски щати, Канада, Япония и Австралия не се постанова да употребяват виза, с цел да посетят Бразилия.
Необходим е годен паспорт, с който в продължение на 90 дни може свободно да се пътува в страната. Има опция и за удължение на престоя до 180 дни, само че в този случай би трябвало да се посети локалното Федерално бюро, където да се подаде молба, съобщи БГНЕС.
Отпадането на визите беше оповестено още през март – малко преди визитата на бразилския президент Жаир Болсонаро в Белия дом. Малко по-късно Бразилия регистрира нараснал интерес от страна на туристите от тези четири страни. Само през март търсенето на полети от Австралия до Бразилия се е нараснало с 36 на 100 по отношение на миналата година. За Съединени американски щати покачването е с 31 на 100 по отношение на година по-рано.
През последната година доста от самолетните компании прибавиха спомагателни полети до нови бразилски градове. През ноември 2018 година най-голямата бразилска самолетна компания GOL пусна пряк полет до Маями и Орландо. Virgin Atlantic и Norwegian Air също пуснаха пряк полет от Лондон до Сао Паоло и Рио де Жанейро.
Европейците от години не се нуждаят от виза, с цел да посетят Бразилия. Гражданите на прилежащите латиноамерикански страни пък могат да минават свободно границата единствено като дават персонална карта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР