Ако някога сте гледали по телевизията красивите фойерверки и отлично

...
Ако някога сте гледали по телевизията красивите фойерверки и отлично
Коментари Харесай

Нова година на площада: Никой не чу, никой не разбра

Ако в миналото сте гледали по малкия екран красивите фойерверки и чудесно инсталираните фрагменти от празнуващи хора, вероятно в никакъв случай не сте били на площада и елементарно можете да бъдете заблудени. След 2 години пауза на празненствата поради ковид-ограниченията, новогодишната стратегия със съдействието на Столична община и тази година с бТВ се завърна с огромни упоритости. Вероятно никой от уредниците не очакваше толкоз доста хора. Още по-голямата изненада беше, че половината от хората на площад „ Княг Александър I Батенберг “бяха чужденци. Изненадана бях и аз, тъй като за първи път бях на площада, заобиколена от хора, които говореха на всевъзможни езици, бяха доброжелателни и радостни, само че останаха комплицирани.

Атмосферата на площада като цяло беше празнична, само че несъмнено имаше доста, доста какво да се желае. Без да желая да бъда единствено сериозна, желае ми се да мога да похваля организацията на такова огромно мероприятие. Но ето по какъв начин мина събитието крачка по крачка, с цел да преценим какво може да се направи по-добре: 

От съображения за сигурност, уредниците бяха поставили 6 пункта за влизане в загражденията на площада. Имаше задоволително служители на реда, очевидно масирано ситуирани още надалеч от площада. На влизането на пункта всеки беше запитан: „ Имате ли някакви бутилки? “ Но нито някой ни ревизира за пиратки, нито за експлозиви. Това можеше да бъде съдбовно, съгласете се!

А в това време...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР