Ако някога се зачудите защо много инвеститори правят пасивен доход

...
Ако някога се зачудите защо много инвеститори правят пасивен доход
Коментари Харесай

Забравете Ethereum, Solana и Cardano – Bitcoin BSC предлага най-високия пасивен доход с криптовалути

Ако в миналото се зачудите за какво доста вложители вършат въздържан приход с криптовалути, ви съветваме да погледните лихвите по банковите депозити.

В свят, в който инфлацията безусловно “изяжда ” спестяванията и капитала, е мъчно да се открие инвестиция, която може да се окаже задоволително доходоносна, с цел да може не просто да “пробие ” инфлацията, ами и да донесе чиста облага.

Неслучайно Bitcoin BSC се трансформира във водещ инструмент за крипто стейкърите, само че това ще разгледаме малко по-късно.

Най-добрата тактика за въздържан приход с криптовалути с Bitcoin BSC:

  1. Закупете Bitcoin BSC от уеб страницата на предварителната продажба.
  2. Заложете своите токени в стейкинг пула.
  3. Изчакайте края на предварителната продажба и изтеглете 50% от извоюваните токени.
  4. Продайте 50% от стейкинг облагите си, с цел да генерирате ликвидност.

Постепенно изтегляйте и другите токени в идващите няколко месеца, като ви съветваме да оставите 20-25% от началната инвестиция и да чакате огромния скок на цената, който постоянно става към година след първочалния листинг на крипто тържищата.

Идва краят на крипто стейкинга от платформи

Крипто стейкърите успяваха да вършат доста положителни облаги, като залагаха своите Ethereum, Solana и Cardano токени в последните години. Увеличаващата се цена на крипто активите се посрещаше задушевно от платформите, които трупаха големи облаги, до момента в който стейкърите се любуваха на висока доходност…на пръв взор.

Пример : Стейквате Ethereum за една година, като за една година ви оферират годишна рентабилност от 10% (не е толкоз висока, само че няма да се стопираме на това).

Имате няколко евентуални обстановки:

  • Най-добра обстановка : Купувате си един Етериум на цена от $2,000, стейквате го за една година. Цената се покачва на $3,000 в края на годината. В края на годината имате 1.1 ETH или $3300. Честито, спечелихте $1,300.
  • Реална обстановка 1 : Купувате си един Етериум за $2,000. Цената се покачва на $3,000, само че вие имате стейкинг токени. Ако прекъснете стейкинга, няма да получите обещаната рентабилност. Продавате своя Етериум, като се лишавате от огромна част от премията си. Платформата обира съвсем всички дивиденти, а вие единствено печелите от цената..която отново се таксува.
  • Реaлна обстановка 2 : Купувате си един Етериум токен за $2,000, като изчаквате 1 година, с цел да генерирате рентабилност. Печелите 10% рентабилност, само че изчакването на падежа идва при цена от $1,500. В този случай ще имате $1,650, или сте генерирали загуба от $350.

Може би ще си кажете – в случай че бях вложил в Cardano или Solana, ситуацията щеше да е друго? Ами, отговорът е отново не.

Защо Bitcoin BSC е новият любимец на крипто стейкърите

Bitcoin BSC се появи напълно неотдавна на крипто пазара, само че към този момент събра над $2 милиона в своята предварителна продажба и препуска бързо към софт капа, който е избран на $3.96 милиона.

За информация – тъкмо предния петък, към 18:00, планът беше събрал $218,000. Това навежда на мисълта, че от ден на ден крипто вложители в България и по света усещат, че това може да е слевдащата топ Биткойн опция на крипто пазара.

Но с какво тъкмо сграбчва вложителите Bitcoin BSC? Нека забележим.

Използва сполучлива идея и я надгражда

Биткойн се трансформира в най-успешната криптовалута на всички времена и главната причина е лимитираното предложение на токени. Много шиткойни се пробваха с доста ниска цена да създадат огромна рентабилност на своите вложители, само че значително приказваме за pump & dump схемата.

Или казано на български – пирамида. При Bitcoin BSC предлагането ще е лимитирано също като Bitcoin.

Но тук има няколко разлики, които са в основата на триумфа до момента:

  1. Цената е по-достъпна от Биткойн. Срещу $0.99 можете да си купите 1 $BTCBSC токен .
  2. Използва се Binance Smart Chain, която е бърза и ефикасна. Освен това таксите за обработка на транзакциите са неведнъж по-ниски и няма да попаднете в обстановка да инвестирате 200-300 лв. и да платите 60-70 лв. в мрежови такси.
  3. Bitcoin BSC се основава на Proof-of-Staking модела, или доказателство за залог. Така пасивният приход не зависи от скъпоструваща техника за Биткойн майнинг, както и безбожно високи сметки за ток.

Крипто стейкинг премиите на Bitcoin BSC са като дивиденти – единствено че в пъти по-високи

Крипто стейкингът награждава участниците в стейкинг пула, като разпределя премиите за блок сред участниците. Колкото по-рано се включите, толкоз по-големи награди ще спечелите.

Към момента на писане на публикацията годишната рентабилност (APY) е 270%. Сравнете го с всяка крипто платформа – като може да се каже, че такива цифри на никое място не са постижими.

Каква е уловката, ще се запитате? Няма такава. Ето за какво:

  1. Крипто стейкинг доходността се дефинира от броя участници. Когато има голям брой участници, премиите за всеки един са по-малки. Bitcoin BSC е още “млад план ”, тъй че в идващите месеци и даже години премиите ще са високи.
  2. Bitcoin BSC е основан за стейкърите, като процентът за залагане на токени е малко под 70%. Този модел работи и по тази причина е изработен по точни този метод.
  3. Няма медиатори. Без значение по кое време закупите и заложите токените си, ще получите своите награди досега на евакуиране на токените от стейкинг пула. Така ще си гарантирате, че в никакъв случай няма да изпуснете най-хубавата цена за продажба.

Прогноза за цената на Bitcoin BSC

В публикацията с прогнозата на цената на Bitcoin BSC разгледахме другите разновидности. Не очаквайте 100Х нарастване на цената в идващите дни след края на предварителната продажба. Не ви и съветваме да инвестирате в сходни “уникални ” крипто активи.

Реално до края на годината можем да чакаме да забележим цени сред $1.80 и $5, като търпеливите вложители ще би трябвало да почакват малко преди да забележим капацитет за цени от $8 до $10.

Хипотетично, даже премиите стейкинг пула да паднат до 60% (далеч не чакаме да останат 270%), то 1,000 лв. инвестиция биха създали вашата позиция над 2,500 лв.. При цена на токен от $8, това може да направи евентуално да ви докара 20,000 лв. или 20Х рентабилност.

Именно по тази причина, в случай че желаете да изкарате въздържан приход с криптовалути, търпението може да бъде най-големия ви другар.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР