Ако никога не сте пробвали анален секс, този въпрос сигурно

...
Ако никога не сте пробвали анален секс, този въпрос сигурно
Коментари Харесай

Струва ли си да дадете дупето? Отговарят специалистите

Ако в никакъв случай не сте пробвали анален секс, този въпрос несъмнено постоянно се прокрадва в мислите ви. Толкова доста се говори за него, толкоз доста се увещават девойките да си „ дадат “ дупето, че от време на време в действителност можем да се запитаме... Всъщност заслужава ли си цялата тази блъсканица?

Истината е, че за анален секс се приказва толкоз доста, защото той към момента е тематика табу за някои хора - а какво по-хубаво от това да приказваш за нещо, което доста хора считат за шокиращо и неловко?

Аналният секс може да бъде заплашителен, замърсен и мъчителен... това са най-големите ви опасения, нали? Но всичко ново е ужасно! Страшно е да влезеш в студеното море за пръв път, ужасно е да подкараш колело, ужасно е да откраднеш първата целувка... всички тези неща могат евентуално да се объркат по някакъв метод... само че когато ги създадем, виждаме че не са толкоз страшни и че можем да извлечем оптимално наслаждение от тях!

Така е и с аналния секс. Както с колелото, не можеш да скочиш върху него и незабавно да полетиш надолу по ската. Трябва да започнеш постепенно, спокойно; да се подготвиш авансово с ограничения, които да ти обезпечат безболезнено прекарване – лубрикант, анален спрей и търпеливо начало с нещо малко – пръст или анален разширител. Трябва да избереш позата, която ти е най-удобна. Не всичко, което е ок за един, е ок за всички и в това няма нищо неприятно.

Ако не изпитвате естествено предпочитание за анален секс, не се тормозете – не всеки е подготвен за това. За някои хора аналната игра е метод да разнообразят половите връзки, а за други е въпрос на прочувствено положение.

Понякога аналният секс изисква повече доверие и сигурност даже от вагиналния секс – допустимо е с един човек в никакъв случай да не пожелаете да вършиме анален секс, тъй като той не ви кара да се чувствате по този начин, както трябва; когато обаче се появи верният за тази цел сътрудник, повярвайте – желанието да му отдадете малко повече от себе си ще се появи напълно естествено, а всичко останало ще се случи по допустимо най-лесния и естествен метод.

Така че в случай че към момента не сте пробвали анален секс, или сте пробвали, само че не ви е харесало, задайте си следните въпроси и вижте къде ще ви отведат отговорите им:

1. Чувствате ли се удобно към колегата, с когото ще опитате (или сте опитали)?
Понякога може да се окажете на съвършеното място, в съвършения миг – само че с неправилния човек. По една или друга причина връзките ни с хората от време на време ни предизвикат да издигнем избрани бариери посред ни. Може в доста аспекти на връзката всичко да наподобява наред, само че на едно базово, първично равнище да не се усещаме уверени в този човек или в възприятията ни към него. Тогава да се отдадеш изцяло става на практика невероятно, а оттова и правенето на анален секс, което изисква необикновено доверие, става невероятно.

2. Чувствали ли сте се по някакъв метод длъжни/притиснати да се съгласите на анален секс?
Мъжете от време на време са нетърпеливи да опитат нещо ново и не се замислят за възприятията на своята половинка по въпроса. Това нормално се случва в нови връзки, в които може да се чувствате притиснати да докажете възприятията си или да покажете, че в действителност си падате по „ ексцентричните неща “. Запомнете това – няма секс, който да бъде прелестен, в случай че даже дребна част от вас не го желае.

3. Някой от двама ви опита ли да придвижи нещата по-бързо от нужното?
Ние хората постоянно сме нетърпеливи и желаеме нещата да се случват тук и в този момент. Това не е добър метод при аналния секс – прескачане на подготовката, потребление на по-големи играчки или напряко минаване към навлизане с член вместо с пръсти. Всичко това може да направи аналния секс мъчителен и противен. Хубавият анален секс изисква време – за подготовка, за разпределяне, за уместно положение на духа.

4. Имали ли сте противен опит в интимните връзки? Страхувате ли се да се отпуснете?
Психологическа контузия може да ви попречи да се отпуснете по време на секс, без значение какъв е той. Ако смятате, че нещо ви тормози и ви пречи да се наслаждавате на живота си, съветваме ви да поговорите със експерт.

В умозаключение ще кажем, че аналният секс в действителност не е за всички - само че в случай че сте в подобаваща връзка, търпеливи сте, подготвени сте да отворите сетивата си за нещо ново и да преминете на друго равнище в разбирането за своето тяло и половост – то несъмнено си заслужава!

Автор: SexWell
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР