Ако ние до 13 септември не инсталираме видеонаблюдението на държавните

...
Ако ние до 13 септември не инсталираме видеонаблюдението на държавните
Коментари Харесай

Възможно е от септември да се преустановят доставките на горива у нас, алармира експерт

Ако ние до 13 септември не инсталираме видеонаблюдението на държавните данъчни хранилища, няма да изпълняваме едно от изискванията за данъчен склад и нито една компания няма да работи без да е в границите на закона. С тези думи, изречени в ефира на bTV, Светослав Бенчев от Българската петролна и газова асоциация разяснява въведеното условие производителите на акцизни артикули да подават картина към Агенция “Митници ”.

" Заради това е евентуално да се преустановят доставките на горива у нас ", предвижда той и изиска пролонгация от 3 месеца за слагане на камерите.

По думите му, цените на главните горива са идентични с тези от последните няколко седмици. Бенчев дефинира това за нормално, защото няма фрапантни промени на петролния пазар. Според него суровият нефт се държи към 40 $ за барел. 

" Горивата са най-скъпи там, където доставката е най-скъпа. У нас този район е Северозападна България. От 2 години в страната не следим лятно покачване. Лятното покачване го има, в случай че има по-високо ползване у нас, в Европа, а и даже в Съединени американски щати ”, посочи той.

Очакват се резултатите от инспекцията на Комисията за защита на конкуренцията в Българската петролна и газова асоциация. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР