Ако ние до 13 септември не инсталираме видеонаблюдението на държавните

...
Ако ние до 13 септември не инсталираме видеонаблюдението на държавните
Коментари Харесай

Светослав Бенчев: Спират доставките на горива у нас, ако няма камери на сладовете до 13 септември

Ако ние до 13 септември не инсталираме видеонаблюдението на държавните данъчни хранилища, няма да изпълняваме едно от изискванията за данъчен склад и нито една компания няма да работи без да е в границите на закона.
Това съобщи Светослав Бенчев от Българска петролна и газова асоциация пред бТВ във връзка въведеното условие производителите на акцизни артикули да подават картина към Агенция “Митници”.

Той съобщи, че поради това е евентуално да се преустановят доставките на горива у нас и изиска пролонгация от 3 месеца за слагане на камерите.

По думите му цените на главните горива са идентични с тези от последните няколко седмици и счита, че това е обикновено, защото няма фрапантни промени на петролния пазар.

Според него суровият нефт се държи към 40 $ за барел.

“Горивата са най-скъпи там, където доставката е най-скъпа - у нас този район е Северозападна България. От 2 години в страната не следим лятно покачване. Лятното покачване го има в случай че има по-високо ползване у нас, в Европа, а и даже в САЩ”, посочи той.

Очакват се и резултатите от инспекцията на Комисията за защита на конкуренцията в Българската петролна и газова асоциация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР