Ако нещо ви обещаят патриотите, това е гаранция, че то

...
Ако нещо ви обещаят патриотите, това е гаранция, че то
Коментари Харесай

Патриотичният мерак е като циганска сватба - три дена иху, после тихо

Ако нещо ви обещаят патриотите, това е гаранция, че то със сигрност няма да се случи. Не го споделя някоя объркана баба, излъгала се да гласоподава за тях, тъй като са дали обещание, че пенсията й ще скочи до небето, в случай че дойдат на власт. Самите те ни го потвърждават всекидневно без особени напъни.
Отдавна свикнахме патриотите да ги гледаме в разкрачена поза. Взехме да не обръщаме кой знае какво внимание и на разприте, които на моменти ескалират съвсем до степен на юначен пердах. Триото „ Атака “ „ Вътрешна македонска революционна организация “ и НФСБ си повярваха че сме дали прошка и дори не запомнили за изцепките на част от водачите, довели до взимане- предоставяне със правосъдната власт.

Помните ли по какъв начин през 2017 година именити представители на групировката като Искрен Веселинов, обикаляха наред медиите, с цел да ни убеждават, че във всяко село ще сложат служител на реда. Четем какви ги е каканизал Веселинов пред хората в Тетово: „ Съвсем скоро във всяко българско село ще се завърне полицейското наличие. От скоро в лицето на ГЕРБ Обединените патриоти имат сподвижници за реализирането на тази концепция, която бе препоръчана в 43 Общински народен съвет първо от Патриотичен фронт - НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация. Така ще се върне тогавашната процедура във всяко малко обитаемо място да има най-малко по един служител на реда, който е непрекъснато там.

С течение на времето това ще даде позитивен резултат в битката с циганската битова престъпност, защото последователно служителят на реда ще опознае " контингента " си и ще проработи в посока използване на ограничения за ограничението на публично нездравословното му въздействие”. Може това заричане да ни го пробутат отново на идващите избори. Кой знае?! Естествено Веселинов не стопира да „ къпе “ жителите на дребното обитаемо място с познатия до болежка образец, по какъв начин всичко, което прави за богатството на народа. „ Гражданите са значимите, а служителите би трябвало да работят в тяхна изгода. " Въпрос на 6 месеца е, в случай че Министерство на вътрешните работи попадне в ръцете на Обединените патриоти, да се види доста ясно разликата. ", дава обещание гордо той. Дали обещанията на Искрен Веселинов са се сбъднали, сами се сещате. Не!

Възрастните хора вървят като чалосани, откакто в края на предходната година се разделиха с илюзията, че пенсиите им ще скочат на 500 лева, както преди време им даде обещание Волен Сидеров. Патриотите отхвърлиха да поддържат предлагането на социалистите за преизчисляване на пенсиите, както и за нарастването им. Смислен отговор да не изпълнят най-атрактивното си заричане към беловласия електорат нямаше от страна на патриотите. Ако някой чака още, да отиде да се прегледа.

По дяволите отиде и концепцията на Красимир Каракачанов за доброволната казарма. Що приказки бяха за войниклъка. Що страхове майките браха. Но, всичко се оказа на вятъра. Идеята удари на камък, откакто се разбра, че освен щатните бройки в армията са непопълнени, ами и цели 75% от доброволния запас го няма.

На необятна полемика бе подложена концепцията на Каракачанов за интеграцията на ромите. Чуха се закани за овакантяване на Народното събрание, в случай че този план не бъде утвърден за сметка на оферти от Движение за права и свободи. През последните дни, обаче пристрастеностите се охладиха по този въпрос до степен на заледяване. Ни дума, ни стон, ни вопъл. Накрая като създадем анализ и теглим чертата ще се окаже, че патриотичният копнеж е като циганска женитба: Три дни иху, а след това безшумно.

Екип на Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР