Ако нещо не се получава, опитай с любов, ако пак

Ако нещо не се получава, опитай с любов, ако пак ...

Пловдивската Шехеразада помага на абитуриенти в нужда.Ако нещо не се получава, опитай с любов, ако пак не става, пробвай с много любов. Това е една от любимите максими на пловдивчанката Стефи Стаменова, посветила се на благотворителни каузи. „Помогни на абитуриент в нужда” е любимата кампания на известната тв водеща, настоящ лектор мотиватор, Life Couch, носителка на титлата Мис Баба България 2019.

Ентусиазмът на Стефи да помага заразил и други участнички в конкурса за красиви успели дами, сред които Айше Дрянова, успешна бизнесдама с родопски корен. В страницата им във Фейсбук „Помогни на абитуриент в нужда” са публикувани снимки и описание на предлаганите тоалети, обувки, аксесоари, които могат да бъдат поискани от млади хора в нужда, на които им предстои най-вълнуващото събитие - балът.

Досега щедрите дами са помогнали с облеклото на 36 абитуриенти. Освен с тоалети екипът има на разположение специалисти фризьори, гримьори, маникюристи, готови да помогнат безвъзмездно.

Помагаме с радост. Инициативата не е кампанийна, а ще продължи и след периода на баловете, обяснява неуморната Стефи Стаменова, която наричат българската Шехеразада заради увлекателните истории, които разказва. Пловдивчанката вече работи по следващата си кауза - организиране на колективна молитва за живота и здравето на децата на 1 юни.

Скоро Стефи Стаменова, включена във втория том на енциклопедията на бележитите пловдивчани, ще получи плакет като една от 20-те най-популярни жени в България.

Подари вълшебство

На своя абитуриентски бал Стефи Стаменова била с елегантна плисирана рокля с флорални мотиви, със съучениците й от пловдивската Търговска гимназия танцували под ритмите на вечните шлагери на Бони М, АББА, Си Си Кеч. Същото вълшебство иска да изживеят млади хора без достатъчно финансови възможности, за да се заредят с вяра за житейските битки.

Източник: marica.bg