Ако нещо не се получава, опитай с любов, ако пак

...
Ако нещо не се получава, опитай с любов, ако пак
Коментари Харесай

Пловдивската Шехеразада помага на абитуриенти в нужда

Ако нещо не се получава, пробвай с обич, в случай че отново не става, пробвай с доста обич. Това е една от обичаните максими на пловдивчанката Стефи Стаменова, посветила се на благотворителни дела. „ Помогни на зрелостник в потребност ” е обичаната акция на известната тв водеща, сегашен преподавател мотиватор, Life Couch, носителка на купата Мис Баба България 2019.

Ентусиазмът на Стефи да оказва помощ заразил и други участнички в състезанието за красиви съумели дами, измежду които Айше Дрянова, сполучлива бизнесдама с родопски корен. В страницата им във Facebook „ Помогни на зрелостник в потребност ” са оповестени фотоси и изложение на предлаганите тоалети, обувки, аксесоари, които могат да бъдат поискани от младежи в потребност, на които им следва най-вълнуващото събитие - балът.

Досега великодушните дами са помогнали с облеклото на 36 зрелостници. Освен с тоалети екипът има разполагаем експерти фризьори, гримьори, маникюристи, подготвени да оказват помощ безплатно.

Помагаме с наслада. Инициативата не е кампанийна, а ще продължи и след интервала на баловете, изяснява неуморната Стефи Стаменова, която назовават българската Шехеразада поради увлекателните истории, които споделя. Пловдивчанката към този момент работи по идната си идея - образуване на групова молитва за живота и здравето на децата на 1 юни.

Скоро Стефи Стаменова, включена във втория том на енциклопедията на бележитите пловдивчани, ще получи плакет като една от 20-те най-популярни дами в България.

Подари чудо

На своя абитуриентски бал Стефи Стаменова била с елегантна плисирана рокля с флорални претекстове, със съучениците й от пловдивската Търговска гимназия танцували под ритмите на безконечните шлагери на Бони М, АББА, Си Си Кеч. Същото чудо желае да изживеят младежи без задоволително финансови благоприятни условия, с цел да се заредят с религия за житейските борби.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР