Ако нещата в тежка категория се развият според очакванията, феновете

...
Ако нещата в тежка категория се развият според очакванията, феновете
Коментари Харесай

Мачовете на Усик и Джошуа в една и съща вечер

Ако нещата в тежка категория се развият съгласно упованията, почитателите може да избират сред борба с Антъни Джошуа или отбрана на купата на Олександър Усик. Двамата бойци са се срещали два пъти на кръга през последните две години, като Усик излезе на върха и в двете борби. Това означаваше, че той завоюва и резервира коланите, които в миналото бяха на Ей Джей и в този момент е в позицията да ги пази.

Това ще се случи под формата на борба с 25-годишния британец Даниел Дюбоа. Дюбоа има колана на WBA Regular, което значи, че е първият на опашката за опит да детронира Усик.

Офертите за дуела бяха извоювани от тима на украинеца – K2 Promotions – и като част от този развой те трябваше да дават евентуални дати и места. Беше оповестено, че багра ще е на 12 август във Вроцлав, Полша.

Колко погледи ще бъдат ориентирани към втората му отбрана на купата обаче, остава да забележим, защото Еди Хърн се насочва към завръщане на своя човек Джошуа същата вечер. Когато разглеждаше идните му борби, промоутърът сподели пред Boxing Social, че 12 август в действителност е евентуалната дата за Джошуа.

„ Имаме 27 май, имаме 10 юни, имаме 1 юли. Вероятно ще отидем и на 29 юли. Ей Джей евентуално ще се бие на 12 август. Летният интервал е и ние имаме доста вечери с стратегия за бокс “, разгласи Хърн.

Вестник „ Дейли Мейл “ заяви, че Matchroom е резервирал O2 Arena в Лондон за 12 август. Въпреки че съперникът към момента не е разгласен, се счита, че Дилиън Уайт е първият на опашката. Той и Джошуа се биха през 2015 година – като Ей Джей победи с нокаут – и резервираха съперничеството си задоволително живо, с цел да подсигуряват реванш.

Това се счита за добра борба за развиване под управлението на новия треньор, Дерик Джеймс, преди рисковото съревнование против Дионтей Уайлдър през декември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР